Search found 865 matches

by lille79
25 Jan 2008 00:00
Forum: RemoteCP 4
Topic: remotecp problem
Replies: 8
Views: 2743

Re: remotecp problem

hm... I've had big troubles using IE myself, but with firefox I've never had any issues. I don't have Vista, so I don't know if there are any issues there... Tried setting it up on the XP-machine, just to test?
by lille79
23 Jan 2008 23:42
Forum: ToolBox
Topic: Aseco v0.6.1 beta
Replies: 794
Views: 160112

Re: Aseco v0.6.1 beta

My release already contains the latest Aseco. Cant see a reason to replace it?
by lille79
23 Jan 2008 12:49
Forum: ToolBox
Topic: Aseco v0.6.1 beta
Replies: 794
Views: 160112

Re: Aseco v0.6.1 beta

I'm not really used to sticking my head out and do commercials for what I've done, but you might want to try the usbTMNserver 1.91 (originally version created by Caipirinha) I updated a couple of weeks ago. It's and easy setup, and just editing two files, and forwarding the right ports, you have a s...
by lille79
22 Jan 2008 18:32
Forum: ToolBox
Topic: usbTMNserver v1.91 by lille79
Replies: 68
Views: 12135

Re: usbTMNserver v1.9 by lille79

Upgraded the setup and tips a bit, and added thanks to Caipirinha for the original version and idea. Without him I never would have got the knowledge and idea to make this updated package :-)

/lille79
by lille79
17 Jan 2008 18:47
Forum: ToolBox
Topic: Connecting through LAN
Replies: 2
Views: 1054

Re: Connecting through LAN

Thanx Tony, but a friend of mine and I figured it out one minute ago. I went into the configure-part before you press play, and set the Port broadcast length to 22 (default is set to 22) (since I had the servers running on 2371 and 2372). That solved it :D

/lille79
by lille79
17 Jan 2008 17:40
Forum: ToolBox
Topic: Connecting through LAN
Replies: 2
Views: 1054

Connecting through LAN

Hi! A couple of people have contacted me because they can't connect to their own dedicated server (playing) via Internet, so I say they have to connect through LAN. Then they tell me that the server doesn't show up in the LAN-section. I know their server is working, because I've visited the server a...
by lille79
16 Jan 2008 21:25
Forum: Tracks
Topic: Forgotten password
Replies: 7
Views: 1068

Re: Forgotten password

Thanx a million Giler !!! :D

/lille79
by lille79
16 Jan 2008 15:55
Forum: Tracks
Topic: Forgotten password
Replies: 7
Views: 1068

Re: Forgotten password

Well... Then I'd have to log in? :(
by lille79
14 Jan 2008 16:42
Forum: Tracks
Topic: Forgotten password
Replies: 7
Views: 1068

Forgotten password

Hi. I know this maybe the wrong place to ask, but I can't remember my password on http://www.tm-exchange.com. Sending an email to info@tm-exchange.com give only an error reply. Can anyone point me in the right direction? Creating a new account doesn't work, at least when I want to use my existing e-...
by lille79
14 Jan 2008 12:10
Forum: XAseco & XAseco2
Topic: ASECO/RASP v0.93 released!
Replies: 196
Views: 33487

Re: ASECO/RASP v0.93 released!

Finally got it to open. This is the line I've got a few thousand or millions of...: input, need 4, have 0 on line 601 in file C:\DedicatedTMN\TmDedicatedServer3\aseco_rasp_093\includes\GbxRemote.inc.php It seems this happened after the server crashed, or this is what made the server crash... I'm not...
by lille79
14 Jan 2008 11:30
Forum: XAseco & XAseco2
Topic: ASECO/RASP v0.93 released!
Replies: 196
Views: 33487

Re: ASECO/RASP v0.93 released!

I had the same problem when I hadn't made at tmxtmp-folder. The add-feature said it was disabled. Strange thing happende in the middle of the night now... The server had crashed, and the aseco-window started a loop of error messages. When I woke up the log-file was 4 GB (gigabytes). Will try to open...
by lille79
10 Jan 2008 17:33
Forum: ToolBox
Topic: usbTMNserver
Replies: 62
Views: 15911

Re: usbTMNserver

tried my new usbtmnserver 1.9?

/lille79
by lille79
10 Jan 2008 15:56
Forum: XAseco & XAseco2
Topic: ASECO/RASP v0.93 released!
Replies: 196
Views: 33487

Re: ASECO/RASP v0.93 released!

If I were you I'd be tempted to test the 0.93 :-D

it's great ^^

/lille79
by lille79
09 Jan 2008 21:04
Forum: XAseco & XAseco2
Topic: ASECO/RASP v0.93 released!
Replies: 196
Views: 33487

Re: ASECO/RASP v0.93 released!

I had it, but when I went into the server myself, the message dissapeared... Do you have that error message when players are on the server?
by lille79
08 Jan 2008 23:07
Forum: ToolBox
Topic: usbTMNserver v1.91 by lille79
Replies: 68
Views: 12135

Re: usbTMNserver v1.9 by lille79

my usbTMNserver has the full release by Xymph :) All plugins included.

/lille79