Search found 80 matches

by dor396
19 Jul 2009 19:44
Forum: XAseco & XAseco2
Topic: Problem
Replies: 17
Views: 2508

Re: Problem

nouseforname wrote:so, you are using an external database?
YES
by dor396
19 Jul 2009 18:27
Forum: XAseco & XAseco2
Topic: Problem
Replies: 17
Views: 2508

Re: Problem

check ur settings in localdatabase.xml and if ur mysql server is on the same machine as server use "localhost" as ip or "127.0.0.1". this is my localdatabase.xml <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?> <settings> <!-- MySQL Server Settings --> <mysql_server>1*5.*.14*.*</mysql_server> <mysql_login>*...
by dor396
19 Jul 2009 17:29
Forum: XAseco & XAseco2
Topic: Problem
Replies: 17
Views: 2508

Problem

I have a problem with connecting to the datebase # initialize XASECO ############################################################ [XAseco] PHP Version is 5.1.6 on Linux [XAseco] Load settings [config.xml] [XAseco] Load admin/ops lists [adminops.xml] [XAseco] Load banned IPs list [bannedips.xml] [XAs...
by dor396
27 Jun 2009 16:22
Forum: ToolBox
Topic: gather bot
Replies: 2
Views: 867

Re: gather bot

to mirc ><
by dor396
26 Jun 2009 22:44
Forum: ToolBox
Topic: gather bot
Replies: 2
Views: 867

gather bot

someone have gather bot ? :S
by dor396
05 Jun 2009 17:29
Forum: XAseco & XAseco2
Topic: Xaseco 1.08b install problem
Replies: 16
Views: 2384

Re: Xaseco 1.08b install problem

i solve the problem,
when i install again the xaseco i change the ports from 5000, 6000, 7000, 8000 to 443 873 2086 2087
on the last sec when i will be upload here the configs i try to change the ports and it was run :P
why that arent run with the ports: 443 873 2086 2087 ?
by dor396
04 Jun 2009 17:24
Forum: XAseco & XAseco2
Topic: Xaseco 1.08b install problem
Replies: 16
Views: 2384

Re: Xaseco 1.08b install problem

maby i upload here the:
dedicated_cfg.txt and the config.xml
and u say me what the problem ?
by dor396
04 Jun 2009 16:56
Forum: XAseco & XAseco2
Topic: Xaseco 1.08b install problem
Replies: 16
Views: 2384

Re: Xaseco 1.08b install problem

=/ that what my friend say X:

i edit just this xml file on the xaseco file:
adminops
config
dedimania
localdatabase

i need to edit more xml \ php file ?
by dor396
04 Jun 2009 14:39
Forum: XAseco & XAseco2
Topic: Xaseco 1.08b install problem
Replies: 16
Views: 2384

Re: Xaseco 1.08b install problem

up
by dor396
04 Jun 2009 09:44
Forum: XAseco & XAseco2
Topic: Xaseco 1.08b install problem
Replies: 16
Views: 2384

Re: Xaseco 1.08b install problem

i am solve the problem :) but know i see a new problem when the xaseco try connect to the server...: [XASECO Warning] [-32300] transport error - could not open socket (error: 111, Connection refused) [XASECO Fatal Error] Connection could not be established ! on line 654 in file /home/tmn/server1/xas...
by dor396
03 Jun 2009 19:07
Forum: XAseco & XAseco2
Topic: Xaseco 1.08b install problem
Replies: 16
Views: 2384

Re: Xaseco 1.08b install problem

help please ?
i need explain what i need to do =]
by dor396
03 Jun 2009 13:41
Forum: XAseco & XAseco2
Topic: Xaseco 1.08b install problem
Replies: 16
Views: 2384

Re: Xaseco 1.08b install problem

Xymph wrote:Yep. Also, there is no v1.08b, the latest public XAseco version is 1.08. :wink:
I install that..
and i am not understand ..
you can expert me what i need to do ?
by dor396
03 Jun 2009 04:57
Forum: XAseco & XAseco2
Topic: Xaseco 1.08b install problem
Replies: 16
Views: 2384

Xaseco 1.08b install problem

hello
i upgrade my server and i install the new xaseco,
it do me that prblem:

Code: Select all

icecpp: error: cannot open `/usr/share/slice/Murmur.ice' for reading
PHP Fatal error:  Unable to start ice module in Unknown on line 0
i dont know what to do.

help please ?
by dor396
18 May 2009 13:07
Forum: Technical Support
Topic: problem with server connect
Replies: 2
Views: 591

Re: problem with server connect

help ?
by dor396
13 May 2009 13:09
Forum: Technical Support
Topic: problem with server connect
Replies: 2
Views: 591

problem with server connect

hello,
i come from israel and when i connect to server from europe i play 1 min and the server disconect me from the server.

i want play on Europe server,
what i can do ?