Search found 49 matches

by Cyber
11 Jan 2011 14:40
Forum: Onyx 3
Topic: Ermmm Some help?
Replies: 2
Views: 3653

Re: Ermmm Some help?

i sorta need help too im just trying to figure out how to make it start
by Cyber
11 Jan 2011 00:41
Forum: ToolBox
Topic: HELP! Whats with this NAT :?
Replies: 24
Views: 5769

Re: HELP! Whats with this NAT :?

Well thats just the manual for the router, I don't need to see that. All you need to make sure of is that your server can be seen from the outside world (portforwarding) and that you have setup a static ip on your host pc for the router to forward everything to (which I have given you a link above ...
by Cyber
10 Jan 2011 00:59
Forum: TPS GASECO
Topic: Installation???
Replies: 0
Views: 3440

Installation???

HI,ALL

Anyone know how to install Gaseco and how to configure it??
:ftw: :1 :thumbsup:
by Cyber
10 Jan 2011 00:01
Forum: ToolBox
Topic: HELP! Whats with this NAT :?
Replies: 24
Views: 5769

Re: HELP! Whats with this NAT :?

Ok, well i'm pretty sure thats a NetComm N3G005W 3G Wi-Fi Router, but its strange cos I can't see a guide for it on portforward.com to give you a link to. 1st of all you are correct that is my router And Second of all try here http://www.netcomm.com.au/__data/assets/pdf_file/0014/14450/N3G005W_UG.p...
by Cyber
09 Jan 2011 04:36
Forum: ToolBox
Topic: HELP! Whats with this NAT :?
Replies: 24
Views: 5769

Re: HELP! Whats with this NAT :?

Wow Thanks Ant! this all explained everything i needed but just incase ill give you a image of what my router looks like. Oh and soon as i get this fixed i might reply back ;) http://cdn.cbsi.com.au/story_media/339294394/Netcomm-N3G005W_1.jpg The Back of it has 1 LAN Port, 1WAN Port, 1 USB Port and ...
by Cyber
08 Jan 2011 02:30
Forum: ToolBox
Topic: HELP! Whats with this NAT :?
Replies: 24
Views: 5769

Re: HELP! Whats with this NAT :?

yes i followed what it said my cmd show me that its just telling me that media is disconnected and all that

Media State......:media Disconnected
etc and etc
you will know what i mean
by Cyber
05 Jan 2011 00:01
Forum: ToolBox
Topic: HELP! Whats with this NAT :?
Replies: 24
Views: 5769

Re: HELP! Whats with this NAT :?

NAT means network address translation
I know what it means i just can't figure out how to port forward it.

Edit: by the way Ant the Loop Back Adapter did get rid of the warning message but i couldn't connect online
by Cyber
04 Jan 2011 00:41
Forum: ToolBox
Topic: HELP! Whats with this NAT :?
Replies: 24
Views: 5769

Re: HELP! Whats with this NAT :?

Thanks Ant but It didn't Really Help Me see my Netcomm is a 3G Router so you insert a 3G modem and it runs wireless but the Microsoft Loopback Adapter Caught my attention give me more info on it plz :)
by Cyber
04 Jan 2011 00:10
Forum: Technical Support
Topic: Port Forwarding & NAT Problems in TrackMania [SOLVED]
Replies: 19
Views: 18136

Re: Port Forwarding & NAT Problems in TrackMania [SOLVED]

Ah that would have helped in the previous versions of windows but what about Windows 7?
by Cyber
02 Jan 2011 05:31
Forum: Other creations
Topic: Shadows neons
Replies: 4
Views: 5077

Re: Shadows neons

lol thats me old account woops hehe fergot to delete it
I was GRS/Cyber
by Cyber
02 Jan 2011 05:25
Forum: Other creations
Topic: Avatars ???
Replies: 3
Views: 6426

Re: Avatars ???

Or go Here it will tell you what to do on saving your animated avatar
http://www.radgametools.com/bnkdown.htm Also Search on youtube how to save an animated avatar on trackmania
by Cyber
02 Jan 2011 05:14
Forum: ToolBox
Topic: HELP! Whats with this NAT :?
Replies: 24
Views: 5769

HELP! Whats with this NAT :?

Hi,Everyone Problem is that I'm Getting so confused about this NAT Problem i try to run my server on a router and it says -Warning- You are on a Private Network unless you configure you NAT I know what it stands for (Network Address Translantion) but how do i configure it I have an Netcomm N3G Route...
by Cyber
01 Jan 2011 04:06
Forum: ToolBox
Topic: MySql Not Working or CLI with tmsiab
Replies: 10
Views: 3119

Re: MySql Not Working or CLI with tmsiab

I tired it out i ran WampServer 2.0i if it is the correct one im not sure but it didnt really help at all When i run Xaseco on tm siab or Mistrial Xaseco it comes up with an error then goes away rcplive takes too long so only Fast Works :?
And tried the CLI but it says (CLI has stopped working)
by Cyber
01 Jan 2011 03:43
Forum: ToolBox
Topic: MySql Not Working or CLI with tmsiab
Replies: 10
Views: 3119

Re: MySql Not Working or CLI with tmsiab

Xampp thats its acctull name if so but When Setting up for Xaseco it self without tm siab it will require the Xampp to get to the Sql database etc
Unless your thinking of another program?

Ill try the Wamp ASAP tho ill see how it turns out

and i meant CLI is an error
by Cyber
31 Dec 2010 11:36
Forum: ToolBox
Topic: MySql Not Working or CLI with tmsiab
Replies: 10
Views: 3119

Re: MySql Not Working or CLI with tmsiab

Xamp is only when running with Xaseco server