TMN doesnt start

Any problem ? Don't panic! We have the solution !

Moderator: TM-Patrol

Post Reply
rion
highway camper
highway camper
Posts: 1
Joined: 21 Sep 2007 16:58
Owned TM-games: TMN

TMN doesnt start

Post by rion » 21 Sep 2007 17:04

When i try to play tm nations it says "Your video card performance has not been found. A quick bench will be run" Then it loads game and trys to run it. Then it just boots computer. I have no idea why it doesnt start. Can somebody help, because i love this game so much =)

My computer:

GPU: Ati radeon x1950 pro 512mb
CPU: Intel Pentium 4 3.2ghz
RAM: 1024gb
Motherboard: Some intel
Windows xp

xtaz
sunday driver
sunday driver
Posts: 60
Joined: 19 Apr 2007 22:11
Owned TM-games: TMNF/TMO/TMS/TMUF
Location: Belgium.

Re: TMN doesnt start

Post by xtaz » 21 Sep 2007 20:49

Nope, I have no idea..
I could tell you to wait for someone who does, or to send an e-mail to Nadeo.

User avatar
TStarGermany
speedy pilot
speedy pilot
Posts: 387
Joined: 27 Aug 2006 18:12
Owned TM-games: TMN,TMNF,TMUF
Manialink(s): creative
Location: GER
Contact:

Re: TMN doesnt start

Post by TStarGermany » 24 Sep 2007 17:13

check if there are known incompatibilities between your gfx card and your mobo.. a mobo bios update might help, maybe installing new gfx drivers might help as well...
Image

User avatar
QuikSilver
speedy pilot
speedy pilot
Posts: 464
Joined: 06 Sep 2006 23:01
Owned TM-games: TMU, TMN, TMS, TMO
Location: Delft, The Netherlands
Contact:

Re: TMN doesnt start

Post by QuikSilver » 01 Oct 2007 08:54

i thought that updating starforcedrivers would help here
Image

Post Reply