http error 302

Any problem ? Don't panic! We have the solution !

Moderator: TM-Patrol

Post Reply
User avatar
CHINGON
cyclist
cyclist
Posts: 40
Joined: 21 Sep 2005 19:43
Location: Mexico

http error 302

Post by CHINGON » 30 May 2008 20:23

Hi,
WEll i finally was going to play TMO again but now when i try to go online
it gives me this "http error 302"

i done some search and find this http://www.checkupdown.com/status/E302.html
But i have no idea what to do with it
I already reinstall the TMO but it still gives me the same error...
can someone help!!!

User avatar
CHINGON
cyclist
cyclist
Posts: 40
Joined: 21 Sep 2005 19:43
Location: Mexico

Re: http error 302

Post by CHINGON » 01 Jun 2008 23:08

anyone?

User avatar
CHINGON
cyclist
cyclist
Posts: 40
Joined: 21 Sep 2005 19:43
Location: Mexico

Re: http error 302

Post by CHINGON » 07 Jun 2008 23:59

:(

Post Reply