Page 1 of 1

Logitech RumblePad 2 vibration

Posted: 20 Jul 2010 12:01
by abradab
How i can enable vibration in game?

ok i enabled in drivers :roflol:

Re: Logitech RumblePad 2 vibration

Posted: 27 Aug 2010 10:57
by bloosniper
Game>COnfigs>Game>Activate Rumble function.

Re: Logitech RumblePad 2 vibration

Posted: 01 Jan 2014 17:49
by PeterKar88
Did you get the Logitech RumblePad 2 vibration working?
For me, I'm unable to get it working. Steering, honking, change camera positions: everything works fine but for some reason the vibration won't work.

In Control Panel it works, when I press the test vibration button on my rumblepad it vibrates but in game it won't.
I've set the vibration-settings to maximum and enabled it in the game also.