Ports

Any problem ? Don't panic! We have the solution !

Moderator: TM-Patrol

Post Reply
Farmaco
highway camper
highway camper
Posts: 2
Joined: 05 Nov 2006 20:56

Ports

Post by Farmaco » 11 Nov 2006 14:23

I searched at the FAQ but I don't find what ports I have to open (TCP and UDP)

Can you give me iT?¿

PD:Sorry for my english

Soulkeeper
wheelbarrow operator
wheelbarrow operator
Posts: 17
Joined: 10 Nov 2006 02:29
Location: Poole, Dorset, UK

Post by Soulkeeper » 11 Nov 2006 14:33

I think it's 5000. Not sure, though.
To say I'm slightly into computer games is like saying the Pope is slightly religious.

Farmaco
highway camper
highway camper
Posts: 2
Joined: 05 Nov 2006 20:56

Post by Farmaco » 11 Nov 2006 14:34

Soulkeeper wrote:I think it's 5000. Not sure, though.
It doesn't go ok. Thanks anyway.

Do somebody know it¿??¿

User avatar
[ATP] !n5aN3
sunday driver
sunday driver
Posts: 64
Joined: 14 Sep 2006 16:22
Location: Switzerland
Contact:

Post by [ATP] !n5aN3 » 11 Nov 2006 15:06

check in your TM launcher, which ports you configured there...
defaults are 2350 and 3450, UDP and TCP :P
Image

Post Reply