Music stops 10 secondes before the end

Any problem ? Don't panic! We have the solution !

Moderator: TM-Patrol

Post Reply
Rax
TM-Patrol
TM-Patrol
Posts: 473
Joined: 12 Aug 2005 18:47
Location: England, United Kingdom

Post by Rax » 18 Aug 2005 14:33

maybe OT here florent but onething i hope you are going to fix is when the music changes track, the last 10 seconds or so is always cut of before the next music file plays. Is this a bug or a problem with my system?

and with the new minigames that will be fun :)

User avatar
Baboy
solid chaser
solid chaser
Posts: 1197
Joined: 12 Aug 2005 17:54
Location: Italy

Post by Baboy » 18 Aug 2005 14:33

Yay :mrgreen:

User avatar
PANsen
speedy pilot
speedy pilot
Posts: 508
Joined: 12 Aug 2005 14:25
Owned TM-games: all TM games...
Manialink(s): ss3
Location: Dortmund/Germany

Post by PANsen » 18 Aug 2005 15:20

great news. im so excited :D i cant wait -.-'
my specs:
Notebook 15,4": Asus X53Kseries
AMD Turion X2 , 2x2,0 ghz
2x1024 MB DDR-2 RAM
ATI Mobility Radeon HD 2600
160 GB HD @5400 RPM
sound onboard
DSL 6000/512 WLAN
Win Vista Home Premium
driver: latest catalyst with mobility modder

Florent
Developer
Developer
Posts: 1594
Joined: 09 Aug 2005 14:07

Post by Florent » 18 Aug 2005 15:34

Rax wrote:maybe OT here florent but onething i hope you are going to fix is when the music changes track, the last 10 seconds or so is always cut of before the next music file plays. Is this a bug or a problem with my system?

and with the new minigames that will be fun :)
never heard before of your problem... this is more a question to other players than me now

User avatar
Bowser
happy cruiser
happy cruiser
Posts: 162
Joined: 12 Aug 2005 16:22
Location: Nienburg/Germany
Contact:

Post by Bowser » 18 Aug 2005 15:44

I have the same problem too :/
Image

User avatar
BLaHiTiS
lord of the roads
lord of the roads
Posts: 3331
Joined: 12 Aug 2005 15:46
Owned TM-games: tmu tmo tms tmn
Manialink(s): muxitis
Location: Hasselt, Limburg, Belgium
Contact:

Post by BLaHiTiS » 18 Aug 2005 16:23

yep, have this too, but not with the last 10 seconds , its a bit less... it's like a bed dj who mixes the next tracks into the last one and fades the mixer channels as if he's scared hes going to be burned by it :)

Also if you have horns larger than 8 seconds, they start playing at a certain point in time , instead of in the beginning, and they also arn't played fully.. It's better to draw a line and just not playback at all over a few seconds and make this a technical spec
Image

  • MB:Asus P8 H61
  • CPU:Intel i5 2400
  • RAM:8 Gb
  • GFX:Asus GTX-580 (1500mb DDR5) - Forceware 75.33
  • DirectX: June 2011
  • SND:Realtek HD on mobo
  • OS:Windows 7 SP1- Home Premium
[/size]

Rax
TM-Patrol
TM-Patrol
Posts: 473
Joined: 12 Aug 2005 18:47
Location: England, United Kingdom

Post by Rax » 18 Aug 2005 18:38

thanks for moving it, well what i mean is by the end. Glad i dont have the same propblem :)

User avatar
BLaHiTiS
lord of the roads
lord of the roads
Posts: 3331
Joined: 12 Aug 2005 15:46
Owned TM-games: tmu tmo tms tmn
Manialink(s): muxitis
Location: Hasselt, Limburg, Belgium
Contact:

Post by BLaHiTiS » 18 Aug 2005 18:41

is it maybe the intention that you have some sort of mixing algorythm with creative cards that onboard mobo sound cards might not have ? (never tested with something else really)
Image

  • MB:Asus P8 H61
  • CPU:Intel i5 2400
  • RAM:8 Gb
  • GFX:Asus GTX-580 (1500mb DDR5) - Forceware 75.33
  • DirectX: June 2011
  • SND:Realtek HD on mobo
  • OS:Windows 7 SP1- Home Premium
[/size]

User avatar
Acegikmo
TM-Patrol
TM-Patrol
Posts: 1167
Joined: 12 Aug 2005 19:53
Location: Sweden

Post by Acegikmo » 19 Aug 2005 14:49

I have this problem too :?
Moderator of tm forum.

Post Reply