[Aseco2.0]Oliverde8 Track Manager RELEASED

This forum is dedicated to the Aseco/Rasp 2 server records and control script by Flo and Assembler Maniac. Announcements and issues can be discussed in this forum.

Moderators: Flo, f*ckfish, Assembler Maniac, TM-Patrol

User avatar
Jackel
speedy pilot
speedy pilot
Posts: 316
Joined: 06 Oct 2006 09:57
Owned TM-games: TMN,TMU,&TMS
Location: Florida, USA
Contact:

Re: [Aseco2.0]Oliverde8 Track Manager RELEASED

Post by Jackel » 30 Sep 2008 18:33

oliverde8 wrote::?
I will have a rechecke to see

But 60 percent shouldn't delete it it will wait until it goes under 60
and the other track hasn't enought votes to be deleted it must have 20 or more But will check all this this weekend
And what is all this Stadium everywhere I don't have such a thing :?:
I dunno, first time in a week I've looked at the command box for Aseco. and the second track in that copy of code has a track that is over 20 votes and popularity is under 60%, and I think it still maybe on the server would have too look at either RemoteCP or Aseco itslef in game and see if it's there still, pretty sure it is though.
and just a thought, not sure if it really makes a differance but I am running php 5.2.6 from the latest version of xampp for Windows. Os-Windows Server '03 SP2
Founder and Admin of Cobra Gaming Systems.

Image
Image
Image

User avatar
oliverde8
solid chaser
solid chaser
Posts: 1135
Joined: 07 Oct 2006 07:03
Owned TM-games: TMU
Manialink(s): oliverde8
Location: Turkey
Contact:

Re: [Aseco2.0]Oliverde8 Track Manager RELEASED

Post by oliverde8 » 30 Sep 2008 19:23

OKay I found the reason stupid mee :grmblz:


you can add

Code: Select all

if($point<$this->random_set["TM"]["points"]["max_delete"] && $somme<$this->random_set["TM"]["vote"]["min_delete"]){
$this->TM_erase_track($track["Uid"]);
}
line 752 I think

it will do that part looking like this

Code: Select all

if($somme>=$this->random_set["TM"]["vote"]["min"]){
		//yeah there is enought vote :D
			//lets calculate tracks points
			$point=(($Keep)/$somme)*100;
			echo "POINTS:".$point.
			"\nSOMME:".$somme."\n";
			if($point<$this->random_set["TM"]["points"]["min"]){
				//lets put Random to no
				$sql = "UPDATE challenges SET Random='No'  WHERE Id = ".$id.";";
				if (!mysql_query($sql)){
					$this->Aseco->console_text("[Trackmaneger].Cannot update Track Random.");
				}
			}elseif($point<$this->random_set["TM"]["points"]["max_delete"] && $somme<$this->random_set["TM"]["vote"]["min_delete"]){
				$this->TM_erase_track($track["Uid"]);
			}else{
				$sql = "UPDATE challenges SET Random='YES'  WHERE Id = ".$id.";";
				if (!mysql_query($sql)){
					$this->Aseco->console_text("[Trackmaneger].Cannot update Track Random.");
				}
			}
		}
I didn't test will Test it until this weekend but should work now :thumbsup:
ImageImage
Manialink : oliverde8color>
Servers : STATS <> United | VeryShort | Made In Turkey

User avatar
Jackel
speedy pilot
speedy pilot
Posts: 316
Joined: 06 Oct 2006 09:57
Owned TM-games: TMN,TMU,&TMS
Location: Florida, USA
Contact:

Re: [Aseco2.0]Oliverde8 Track Manager RELEASED

Post by Jackel » 30 Sep 2008 20:00

oliverde8 wrote:OKay I found the reason stupid mee :grmblz:


you can add

Code: Select all

if($point<$this->random_set["TM"]["points"]["max_delete"] && $somme<$this->random_set["TM"]["vote"]["min_delete"]){
$this->TM_erase_track($track["Uid"]);
}
line 752 I think

it will do that part looking like this

Code: Select all

if($somme>=$this->random_set["TM"]["vote"]["min"]){
		//yeah there is enought vote :D
			//lets calculate tracks points
			$point=(($Keep)/$somme)*100;
			echo "POINTS:".$point.
			"\nSOMME:".$somme."\n";
			if($point<$this->random_set["TM"]["points"]["min"]){
				//lets put Random to no
				$sql = "UPDATE challenges SET Random='No'  WHERE Id = ".$id.";";
				if (!mysql_query($sql)){
					$this->Aseco->console_text("[Trackmaneger].Cannot update Track Random.");
				}
			}elseif($point<$this->random_set["TM"]["points"]["max_delete"] && $somme<$this->random_set["TM"]["vote"]["min_delete"]){
				$this->TM_erase_track($track["Uid"]);
			}else{
				$sql = "UPDATE challenges SET Random='YES'  WHERE Id = ".$id.";";
				if (!mysql_query($sql)){
					$this->Aseco->console_text("[Trackmaneger].Cannot update Track Random.");
				}
			}
		}
I didn't test will Test it until this weekend but should work now :thumbsup:
I'll get it added and also test it let you know what happens.
Founder and Admin of Cobra Gaming Systems.

Image
Image
Image

User avatar
oliverde8
solid chaser
solid chaser
Posts: 1135
Joined: 07 Oct 2006 07:03
Owned TM-games: TMU
Manialink(s): oliverde8
Location: Turkey
Contact:

Re: [Aseco2.0]Oliverde8 Track Manager RELEASED

Post by oliverde8 » 03 Oct 2008 13:44

^^Tested that doesen't work :oops: it delets tracks to soon

New version out. I recommend update :thumbsup:

-Code cleaned quite a lot
-Delete should work.
-/admin adds doesen't crash Aseco as easily as before.

ADDS don't work 100% asTMX has made some change in apisearch I can't do searches I could before. AUthor and entering one by one works.
ImageImage
Manialink : oliverde8color>
Servers : STATS <> United | VeryShort | Made In Turkey

User avatar
Jackel
speedy pilot
speedy pilot
Posts: 316
Joined: 06 Oct 2006 09:57
Owned TM-games: TMN,TMU,&TMS
Location: Florida, USA
Contact:

Re: [Aseco2.0]Oliverde8 Track Manager RELEASED

Post by Jackel » 03 Oct 2008 21:03

uploaded and will test, file name still said .85 when i uploaded. Right file, or that still the old one??? :ftw:
Founder and Admin of Cobra Gaming Systems.

Image
Image
Image

User avatar
oliverde8
solid chaser
solid chaser
Posts: 1135
Joined: 07 Oct 2006 07:03
Owned TM-games: TMU
Manialink(s): oliverde8
Location: Turkey
Contact:

Re: [Aseco2.0]Oliverde8 Track Manager RELEASED

Post by oliverde8 » 04 Oct 2008 07:05

Jackel wrote:uploaded and will test, file name still said .85 when i uploaded. Right file, or that still the old one??? :ftw:
Oups wrong URL :oops:
I just should bang my had on the wall

corrected
ImageImage
Manialink : oliverde8color>
Servers : STATS <> United | VeryShort | Made In Turkey

User avatar
Jackel
speedy pilot
speedy pilot
Posts: 316
Joined: 06 Oct 2006 09:57
Owned TM-games: TMN,TMU,&TMS
Location: Florida, USA
Contact:

Re: [Aseco2.0]Oliverde8 Track Manager RELEASED

Post by Jackel » 04 Oct 2008 16:09

oliverde8 wrote:
Jackel wrote:uploaded and will test, file name still said .85 when i uploaded. Right file, or that still the old one??? :ftw:
Oups wrong URL :oops:
I just should bang my had on the wall

corrected
that would hurt too much. :gobananas:
Founder and Admin of Cobra Gaming Systems.

Image
Image
Image

User avatar
Jackel
speedy pilot
speedy pilot
Posts: 316
Joined: 06 Oct 2006 09:57
Owned TM-games: TMN,TMU,&TMS
Location: Florida, USA
Contact:

Re: [Aseco2.0]Oliverde8 Track Manager RELEASED

Post by Jackel » 05 Oct 2008 00:55

ok, got it installed and it looks like it's working ok. no errors and had 6 tracks removed so far, tested with two tracks one that was over 20 votes but under 60% and one that was under both 20 votes and 60%. the first track was the only one that got deleted. so it's looking good here, still got the word stadium posting a hundred times in the command box on track selection, but rest is working good.

UPDATE!!!!!! it's deleting anything with more than 20 votes and popularity is over 60%, watched it delete a track with 34++ and 10-- for a 77% popularity vote, so there still some bugs in it.
I assuming this is the line indicating deletion??

Code: Select all

Challenges\My Challenges\Dirt Devil[1].Challenge.Gbxwas removed
until I know better I'm gonna go back to .85
Founder and Admin of Cobra Gaming Systems.

Image
Image
Image

User avatar
oliverde8
solid chaser
solid chaser
Posts: 1135
Joined: 07 Oct 2006 07:03
Owned TM-games: TMU
Manialink(s): oliverde8
Location: Turkey
Contact:

Re: [Aseco2.0]Oliverde8 Track Manager RELEASED

Post by oliverde8 » 05 Oct 2008 07:25

I don't see why I did try with exact same setting as yours

Okay I just closed download.

PLZ anyone using this don't use it :oops: or use old version that delets nothing I will try to find out.

Jacel Can you send me your XML file maybe there is something I didn't think obout a specail case. I will do my best to try to find the probleme as fast as possible. SOrry.

UPDATE: Probleme was found :roflol: you will just kill me if you see me in the street I know, so I will continue to TEST :roll:
ImageImage
Manialink : oliverde8color>
Servers : STATS <> United | VeryShort | Made In Turkey

User avatar
Jackel
speedy pilot
speedy pilot
Posts: 316
Joined: 06 Oct 2006 09:57
Owned TM-games: TMN,TMU,&TMS
Location: Florida, USA
Contact:

Re: [Aseco2.0]Oliverde8 Track Manager RELEASED

Post by Jackel » 05 Oct 2008 14:50

here's my trackmanager.xml file.

Code: Select all

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<settings>
	<MinTrack>150</MinTrack><!--Minimum nuber needed to Random to work-->
	<PlayUset>true</PlayUset><!--new tracks are not set as no karma should they be played randomly if randomly if Random maps are being played-->
	<PlayRandom>true</PlayRandom>
	
	

	<MinToRandom>50</MinToRandom><!--Minimum votes needed to decide if track will be random or not-->
	<MinToDelete>20</MinToDelete><!--Miniumum votes needed to delete a track-->
	
	<MinVoteRandom>50</MinVoteRandom><!--How much yes % needed to be random and less the this will not be random-->
	<MaxToDelete>60</MaxToDelete><!--Percent of Yes needed to delete-->

	<MaxPlay>100</MaxPlay><!--If track played more then that it will be taken out of Random-->
	<MinPlayers>5</MinPlayers><!--number of players need to increase number of plays-->
	<!--This doesen't work. for further realeses-->
	<CountAll>true</CountAll><!--Counts even if track not Random-->
	
	
	<!--all values are set to 0 as it is main position-->
	<AdminWindow>
		<posX>0</posX>
		<posY>0</posY>
		<posZ>0</posZ>
		<!--This doesen't work. for further realeses-->
		<EndRace>false</EndRace> <!--If open at end race or does it closes. False=will close-->
	</AdminWindow>
	
	<RandomWindow>
		<posX>0</posX>
		<posY>0</posY>
		<posZ>0</posZ>
	</RandomWindow>
	
	<LevelWindow>
		<posX>0</posX>
		<posY>0</posY>
		<posZ>0</posZ>
		<!--This doesen't work. for further realeses-->
		<EndRace>false</EndRace><!--If open at end race or does it closes. False=will close-->
		<BackGround>
			<enable>false</enable>
			<posX>-68</posX>
			<posY>29.8</posY>
			<posZ>0</posZ>
			<height>3</height>
			<width>20</width>
			<style>Bgs1InRace</style>
			<substyle>BgList</substyle>
		</BackGround>
	</LevelWindow>	
	
	<AdminLevelWindow>
		<posX>0</posX>
		<posY>0</posY>
		<posZ>0</posZ>
		<!--This doesen't work. for further realeses-->
		<EndRace>false</EndRace><!--If open at end race or does it closes. False=will close-->
	</AdminLevelWindow>	

	<messages>	
	<RandomSelection>{track}$z({Envi}) was randomly selected from $fff {Ntracks} $ztracks</RandomSelection>	
	<Selection>{track}$z({Envi}) Will be played next. Total maps:$fff {Ntracks}</Selection>	
	</messages>
	
</settings>
it's still the original I been running from .80, From what i've looked at I haven't seen any changes too it so I haven't upgraded too any of the newer ones.
Founder and Admin of Cobra Gaming Systems.

Image
Image
Image

User avatar
oliverde8
solid chaser
solid chaser
Posts: 1135
Joined: 07 Oct 2006 07:03
Owned TM-games: TMU
Manialink(s): oliverde8
Location: Turkey
Contact:

Re: [Aseco2.0]Oliverde8 Track Manager RELEASED

Post by oliverde8 » 12 Oct 2008 15:27

I checked I rechecked and recheked I think it works :)

I do a last check not to fogeth unneed text appearing.

I improved the DEBUG mode so for check if Debug is hight enouht it will tell you track should have been deleted but wasn't as Debug is higher then ... SO you can test it without having your tracks deleted. Anyone interested to test it before realese??
ImageImage
Manialink : oliverde8color>
Servers : STATS <> United | VeryShort | Made In Turkey

User avatar
Jackel
speedy pilot
speedy pilot
Posts: 316
Joined: 06 Oct 2006 09:57
Owned TM-games: TMN,TMU,&TMS
Location: Florida, USA
Contact:

Re: [Aseco2.0]Oliverde8 Track Manager RELEASED

Post by Jackel » 12 Oct 2008 19:19

oliverde8 wrote:I checked I rechecked and recheked I think it works :)

I do a last check not to fogeth unneed text appearing.

I improved the DEBUG mode so for check if Debug is hight enouht it will tell you track should have been deleted but wasn't as Debug is higher then ... SO you can test it without having your tracks deleted. Anyone interested to test it before realese??

I'll test it for you.
Founder and Admin of Cobra Gaming Systems.

Image
Image
Image

User avatar
oliverde8
solid chaser
solid chaser
Posts: 1135
Joined: 07 Oct 2006 07:03
Owned TM-games: TMU
Manialink(s): oliverde8
Location: Turkey
Contact:

Re: [Aseco2.0]Oliverde8 Track Manager RELEASED

Post by oliverde8 » 18 Oct 2008 15:18

Fİnally latest version is online 0.87 :thumbsup:

See first post
ImageImage
Manialink : oliverde8color>
Servers : STATS <> United | VeryShort | Made In Turkey

User avatar
Jackel
speedy pilot
speedy pilot
Posts: 316
Joined: 06 Oct 2006 09:57
Owned TM-games: TMN,TMU,&TMS
Location: Florida, USA
Contact:

Re: [Aseco2.0]Oliverde8 Track Manager RELEASED

Post by Jackel » 18 Oct 2008 22:58

oliverde8 wrote:Fİnally latest version is online 0.87 :thumbsup:

See first post
Any changes too the version I been testing??
If not what are the settings for the debug level too show me the track karma info in command box and delete tracks that fall below my values set in the xml?
Seen it was set at 3. basically what are the values for that line and what will they allow or show in command box?
Founder and Admin of Cobra Gaming Systems.

Image
Image
Image

User avatar
oliverde8
solid chaser
solid chaser
Posts: 1135
Joined: 07 Oct 2006 07:03
Owned TM-games: TMU
Manialink(s): oliverde8
Location: Turkey
Contact:

Re: [Aseco2.0]Oliverde8 Track Manager RELEASED

Post by oliverde8 » 19 Oct 2008 07:12

Jackel wrote:
oliverde8 wrote:Fİnally latest version is online 0.87 :thumbsup:

See first post
Any changes too the version I been testing??
If not what are the settings for the debug level too show me the track karma info in command box and delete tracks that fall below my values set in the xml?
Seen it was set at 3. basically what are the values for that line and what will they allow or show in command box?
Same versiopn only closed Debug

go to line 727 and change
if($this->random_set["DEBUG"]>1){
TO
if($this->random_set["DEBUG"]>0){

ant take DEBUG=1 :wink:
ImageImage
Manialink : oliverde8color>
Servers : STATS <> United | VeryShort | Made In Turkey

Post Reply