[Version 4.0.3.4] remoteCP 4 - TMF only

This is the dedicated forum for RemoteCP4: the web based dedicated server control script.

Moderators: hal|Sascha, TM-Patrol

corto-72
smooth traffic navigator
smooth traffic navigator
Posts: 284
Joined: 28 Jul 2008 16:12
Owned TM-games: TMUF
Location: Toulouse
Contact:

Re: [Version 4.0.2.7] remoteCP 4 - TMF only

Post by corto-72 » 09 Dec 2008 14:18

:roflol:

He will look at it and should fix it in version 4.0.2.8...

User avatar
hal|Sascha
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 671
Joined: 12 Aug 2005 16:22
Owned TM-games: TMU, TMN, TMS, TMO
Location: Germany Munich
Contact:

Re: [Version 4.0.2.7] remoteCP 4 - TMF only

Post by hal|Sascha » 10 Dec 2008 14:54

jepp I allready added this to my 4.0.2.8 code and it should be fixed, thx a lot :)

Btw: I got a lot of emails, from some people (don't know if they are reading here), regarding rcp. I'm sorry, because I was not able to answer you all, time is something that is short at the moment. Post here if you need further help, I think it is the better way to get help :)
CPU: Intel Core 2 Duo E6600
Mainboard: Asus P5W DH Deluxe
RAM: 2 GB
Graphics: ATI Radeon X1950XTX
Audio: Soundblaster Audigy 4
Internet: ADSL 6Mbit
OS: Windows Vista Bussiness

User avatar
lozica
cyclist
cyclist
Posts: 47
Joined: 27 Nov 2006 20:18
Location: Slovenia

Re: [Version 4.0.2.7] remoteCP 4 - TMF only

Post by lozica » 16 Dec 2008 08:43

Hi

Is there a command to find the line(map) in the appendix live?
:?: :?:
sorry for bad english
Image

Paddyb007
highway camper
highway camper
Posts: 2
Joined: 16 Dec 2008 15:50
Owned TM-games: TMNF

Re: [Version 4.0.2.7] remoteCP 4 - TMF only

Post by Paddyb007 » 16 Dec 2008 15:54

Hey Guys,

i have a question about the remoteCp4 Live Stats.

In which LivePlugin is the PHP Function, which shows the time to the toprecord? Because I want to turn this off.

Thanks a lot!
Paddy

User avatar
hal|Sascha
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 671
Joined: 12 Aug 2005 16:22
Owned TM-games: TMU, TMN, TMS, TMO
Location: Germany Munich
Contact:

Re: [Version 4.0.2.7] remoteCP 4 - TMF only

Post by hal|Sascha » 23 Dec 2008 09:07

Paddyb007 wrote:Hey Guys,

i have a question about the remoteCp4 Live Stats.

In which LivePlugin is the PHP Function, which shows the time to the toprecord? Because I want to turn this off.

Thanks a lot!
Paddy
Hi,

If I understand you right, its the Records plugin /live/Records/index.php

Sascha
CPU: Intel Core 2 Duo E6600
Mainboard: Asus P5W DH Deluxe
RAM: 2 GB
Graphics: ATI Radeon X1950XTX
Audio: Soundblaster Audigy 4
Internet: ADSL 6Mbit
OS: Windows Vista Bussiness

Paddyb007
highway camper
highway camper
Posts: 2
Joined: 16 Dec 2008 15:50
Owned TM-games: TMNF

Re: [Version 4.0.2.7] remoteCP 4 - TMF only

Post by Paddyb007 » 26 Dec 2008 22:28

Yeah thats right, thanks a lot.

Now I want to add a Homepage Button above the time on my Server, just a little button.

Is someone able to help me?

Paddy

relaxedracer

Re: [Version 4.0.2.7] remoteCP 4 - TMF only

Post by relaxedracer » 04 Jan 2009 22:59

Is it posible to get the karma results back in the Challenges plugin? (Like in remoteCP3)

That would be realy nice :D

Thanx , ®elaxed®acer :1

nouseforname
swift roadking
swift roadking
Posts: 840
Joined: 20 Apr 2008 08:58
Owned TM-games: TMUF,TMNF, TMN
Manialink(s): therookies
Location: Germany
Contact:

Re: [Version 4.0.2.7] remoteCP 4 - TMF only

Post by nouseforname » 04 Jan 2009 23:06

relaxedracer wrote:Is it posible to get the karma results back in the Challenges plugin? (Like in remoteCP3)

That would be realy nice :D

Thanx , ®elaxed®acer :1

you mean the display of karmavalue inside challanges page??

just switch the names of the two folders in
/xml/settings/

default is without database u need with database
Owner of the Rookie servers and some more. :)
Rookies HP
My Project
Rookies Manialinkcolor>

relaxedracer

Re: [Version 4.0.2.7] remoteCP 4 - TMF only

Post by relaxedracer » 04 Jan 2009 23:36

THANX man , works like a charm (needed to enable sql aswell in servers.xml)

thanx again :1

Bueddl
speedy pilot
speedy pilot
Posts: 458
Joined: 05 Apr 2008 12:37
Owned TM-games: TMO, TMS, TMU/N(F)
Location: Germany
Contact:

Re: [Version 4.0.2.7] remoteCP 4 - TMF only

Post by Bueddl » 13 Jan 2009 18:18

Hi Sascha,

there is still that Bug with the

Code: Select all

<callvote_ratio>-1</callvote_ratio>
U know, when setting voteratios to "-1" they will be deactivated, but rcp sets them to 0 , if they are lower than 0.
Would be great, if you can fix that pls.

Thanks :)

Büddl

User avatar
lille79
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 881
Joined: 09 Dec 2007 15:04
Owned TM-games: TMN, TMNF, TMUF
Location: Norway
Contact:

Re: [Version 4.0.2.7] remoteCP 4 - TMF only

Post by lille79 » 18 Jan 2009 20:35

Sorry for late response, but I think that was fixed in 4.0.2.7?
/lille79
Old man of the Norwegian Trackmania team Super Sheep Racing
To visit my homepage/blog, and download the usbTMFserver, this is the place to go.

User avatar
hal|Sascha
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 671
Joined: 12 Aug 2005 16:22
Owned TM-games: TMU, TMN, TMS, TMO
Location: Germany Munich
Contact:

Re: [Version 4.0.2.7] remoteCP 4 - TMF only

Post by hal|Sascha » 19 Jan 2009 08:55

yepp there shouldn't be any restriction on the callvoteratio since 4.0.2.7
CPU: Intel Core 2 Duo E6600
Mainboard: Asus P5W DH Deluxe
RAM: 2 GB
Graphics: ATI Radeon X1950XTX
Audio: Soundblaster Audigy 4
Internet: ADSL 6Mbit
OS: Windows Vista Bussiness

LinkX
highway camper
highway camper
Posts: 4
Joined: 29 Jan 2009 05:11
Owned TM-games: TMN

Re: [Version 4.0.2.7] remoteCP 4 - TMF only

Post by LinkX » 29 Jan 2009 05:14

Hello!
When you upgrade to version 4.0.2.7 get an error:
[remoteCP-4 Warning] [-506] Method 'IsRelayServer' not defined on line 203 in file C:\Documents and Settings\Ricardo\Ambiente de trabalho\usbTMFserver_v2.52\usbTMFserver_v2.51\Root\includes\core.plugins.class.php

Can you help?

User avatar
hal|Sascha
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 671
Joined: 12 Aug 2005 16:22
Owned TM-games: TMU, TMN, TMS, TMO
Location: Germany Munich
Contact:

Re: [Version 4.0.2.7] remoteCP 4 - TMF only

Post by hal|Sascha » 29 Jan 2009 09:30

LinkX wrote:Hello!
When you upgrade to version 4.0.2.7 get an error:
[remoteCP-4 Warning] [-506] Method 'IsRelayServer' not defined on line 203 in file C:\Documents and Settings\Ricardo\Ambiente de trabalho\usbTMFserver_v2.52\usbTMFserver_v2.51\Root\includes\core.plugins.class.php
Can you help?
Your server exectuable is not up to date. There a newer releases, try to update the dedicated :)
CPU: Intel Core 2 Duo E6600
Mainboard: Asus P5W DH Deluxe
RAM: 2 GB
Graphics: ATI Radeon X1950XTX
Audio: Soundblaster Audigy 4
Internet: ADSL 6Mbit
OS: Windows Vista Bussiness

LinkX
highway camper
highway camper
Posts: 4
Joined: 29 Jan 2009 05:11
Owned TM-games: TMN

Re: [Version 4.0.2.7] remoteCP 4 - TMF only

Post by LinkX » 29 Jan 2009 14:41

How can I upgrade?

Post Reply