RCP4 Error

This is the dedicated forum for RemoteCP4: the web based dedicated server control script.

Moderators: hal|Sascha, TM-Patrol

Post Reply
User avatar
Jackel
speedy pilot
speedy pilot
Posts: 316
Joined: 06 Oct 2006 09:57
Owned TM-games: TMN,TMU,&TMS
Location: Florida, USA
Contact:

RCP4 Error

Post by Jackel » 08 Aug 2010 04:52

I just installed RCP4.0.3.5 and I'm getting this error when I look at the players page for one of my servers

Code: Select all

[2010-08-08T06:38:33+02:00] [remoteCP Notice] Start index out of bound. [-1000]
I use this on three servers, and the error is coming up on the second server I have configured manually. Third server hasn't been entered yet.

this anything I really need to worry about?

Update: This error only happens when there are players in server.
Founder and Admin of Cobra Gaming Systems.

Image
Image
Image

User avatar
Merlin
road tourist
road tourist
Posts: 85
Joined: 21 Jul 2007 23:00
Owned TM-games: TMO, TMUF, TMNF

Re: RCP4 Error

Post by Merlin » 09 Aug 2010 09:01

1. Open /includes/core/rcp_gbx.class.php

2. Scroll down to line: 107

3. Change code

Code: Select all

if(!$return && $code) {
to read :

Code: Select all

if(!$return && $code && $code != -1000) {
4. Save it.

5. Be happy.

User avatar
Jackel
speedy pilot
speedy pilot
Posts: 316
Joined: 06 Oct 2006 09:57
Owned TM-games: TMN,TMU,&TMS
Location: Florida, USA
Contact:

Re: RCP4 Error

Post by Jackel » 10 Aug 2010 05:10

Thank you. works perfect now.
Founder and Admin of Cobra Gaming Systems.

Image
Image
Image

sausemaus
highway camper
highway camper
Posts: 3
Joined: 26 Jul 2008 12:00
Owned TM-games: TMNF

Re: RCP4 Error

Post by sausemaus » 25 May 2013 14:16

I had the same problem "Index out of bound.." on my RCP4.
But after editing the line 107 in rcp_gbx.class.php
the Player Tab shows non players, only the server account is visible.
But the out of bound error is solved.
Why can I see no players ?
All other funcions working probably.
(new TMN² Dedicated server)

Post Reply