Page 16 of 16

Re: FAST 3.1.3o (2008-03-08) TMS/TMO/oldTMN/oldTMU

Posted: 20 Dec 2008 10:13
by SFT-SEEDY-g
Slig wrote: ask to the plugin author ;)

This topic is about FAST 3.1.3o (2008-03-08) TMS/TMO/oldTMN/oldTMU

I am asking about Fast and how to keep it running?

I thought you slig was the other of Fast

Re: FAST 3.1.3o (2008-03-08) TMS/TMO/oldTMN/oldTMU

Posted: 20 Dec 2008 10:34
by Slig
SFT-SEEDY-g wrote:
Slig wrote: ask to the plugin author ;)
This topic is about FAST 3.1.3o (2008-03-08) TMS/TMO/oldTMN/oldTMU
I am asking about Fast and how to keep it running?
I thought you slig was the other of Fast
plugins.54.mb.php is a 3rd party plugin, ie not written by me, and also i have no knowledge of it at all. So yes, you should ask to the plugin author

Re: FAST 3.1.3o (2008-03-08) TMS/TMO/oldTMN/oldTMU

Posted: 20 Dec 2008 11:44
by SFT-SEEDY-g
Slig wrote:plugins.54.mb.php is a 3rd party plugin, ie not written by me, and also i have no knowledge of it at all. So yes, you should ask to the plugin author
Yea I dont really care to much about that error so i think you missunderstood my original question ...

Here is my original question which is on the previous page of posts

Hi - i am running a dedicated server on a linux VPS. i also have fast installed but which I run through putty and use the command lines to get it running. Problem is when i close putty then fast stops too. Is there a way i can get fast to run after i turn off putty?

BTW i am running fast on my server via my laptop.

I have tried this

php fast.php didicated.cfg

and this gets the fast running no problem with gpp menu

Now as soon as i turn off putty fast stops running.

I have tried this to make it a background process

php fast.php didicated.cfg&

but this still stops when i turn of putty on my screen

How do i make it run in the background so i can turn off my laptop?

Re: FAST 3.1.3o (2008-03-08) TMS/TMO/oldTMN/oldTMU

Posted: 20 Dec 2008 11:45
by SFT-SEEDY-g
post removed same as above ;)

Re: FAST 3.1.3o (2008-03-08) TMS/TMO/oldTMN/oldTMU

Posted: 20 Dec 2008 11:48
by SFT-SEEDY-g
post removed it was the same as above

Re: FAST 3.1.3o (2008-03-08) TMS/TMO/oldTMN/oldTMU

Posted: 20 Dec 2008 12:05
by Generator
How are you trying to run your server? sounds like you've got the files on a remote server but are running all the scripts locally using putty. If that is the case then shutting Putty or your laptop off will kill it out-right.

EDITED: Your Telnet'ing (running remote files locally sort of in this case!, Telnet just gives access to the remote command interpreter so stopping Putty or Telnet stops the session) so if I understand your situation I think its not going to work what you are trying....

(Taken from PuTTY's own FAQ...>>)
"These protocols are all used to run a remote session on a computer, over a network. PuTTY implements the client end of that session: the end at which the session is displayed, rather than the end at which it runs."

Re: FAST 3.1.3o (2008-03-08) TMS/TMO/oldTMN/oldTMU

Posted: 20 Dec 2008 20:17
by Slig
SFT-SEEDY-g wrote:Yea I dont really care to much about that error so i think you missunderstood my original question ...
Here is my original question which is on the previous page of posts
Hi - i am running a dedicated server on a linux VPS. i also have fast installed but which I run through putty and use the command lines to get it running. Problem is when i close putty then fast stops too. Is there a way i can get fast to run after i turn off putty?
i replied to it in my first reply, re-read it ;)

Re: FAST 3.1.3o (2008-03-08) TMS/TMO/oldTMN/oldTMU

Posted: 20 Feb 2018 14:32
by rad
#######################################
# Autoupdate: reading infos...

[02/20,15:27:27] Loading plugins...
[02/20,15:27:27] ************* (db.0) *************
[02/20,15:27:27] *** Dataserver connection on Dedimania ...
*****
* Try connection on http://dedimania.net:8001/Dedimania ...
[02/20,15:27:27] Webaccess(dedimania.net:8001): send: deflate, receive: deflate
[02/20,15:27:27] Webaccess(dedimania.net:8001): [OPENED,DONE]: 0.075 / 0.000 / 0.126 (0.126) / 1 [2220,867]
!!!!!!
!!!!!! Connection Error !!!!!!
Warning in rpc.php(215): AuthWarning:
Warning in method_handler.php(535): Authenticate: Tool/Version (FastOdcw/3.1.3o) has been set as invalid (forbidden/obsolete tool or known bug, upgrade to the latest version) !
Warning in method_handler.php(536): Mail tm@gamers.org (in English) if you believe this to be incorrect
Error in method_handler.php(618): Not Authenticated
!!!!!!

[02/20,15:27:27] ------------- (db.0) -------------

[02/20,15:27:27] Register chat commands...

#######################################
# Autoupdate: reading infos...



##############################################
FastOdcw 3.1.3o running on: 127.0.0.1:5005, TM account: radplserver
(c) 2007 by Gilles Masson
Server: TMO, Version: 0.1.5.0, Build: 2006-05-30
Started using php 5.2.0
##############################################

[02/20,15:27:27] *********** databaseStartToServe()

[02/20,15:27:27] Starting to serve... (Tue 20 Feb 2018)
[02/20,15:27:27]
**************** Init start ******************
[02/20,15:27:27] Get initial server infos...
[02/20,15:27:27] callMulti (15+15/42)...
[02/20,15:27:27] callMulti (30+12/42)...
[02/20,15:27:27] Get initial challenges list...
[02/20,15:27:27] Get initial players list...
[02/20,15:27:27] Get Ban list...
[02/20,15:27:27] Get Black list...
[02/20,15:27:27] Get Guest list...
[02/20,15:27:27] Get Ignore list...
[02/20,15:27:27] **************** Init events ******************
[02/20,15:27:27] *********** databaseStartToServe()
[02/20,15:27:27] players.Event[BeginRound]
[02/20,15:27:27] **************** Init end ******************
Is it for real, we can't connect to dedimania anymore in those older TM1 games? Or do I have some wrong settings?

Re: FAST 3.1.3o (2008-03-08) TMS/TMO/oldTMN/oldTMU

Posted: 20 Feb 2018 21:35
by Xymph
rad wrote:
20 Feb 2018 14:32
we can't connect to dedimania anymore in those older TM1 games? Or do I have some wrong settings?
No new records had been submitted from Fast 3.1.3o servers for quite some time before that version was disabled three years ago, and now you want to use it again? :o Can't you use a newer version? That post lists the ones that are enabled.

Re: FAST 3.1.3o (2008-03-08) TMS/TMO/oldTMN/oldTMU

Posted: 20 Feb 2018 23:01
by rad
The TMO masterserver is brought back to life so I was trying to set up a dedi server with FAST + dedimania and afaik 3.1.3o is the newest one for Original, right?
I know that having a dedi server there is pointless, so if that's really disabled then it's ok, but I just wanted to set up a server and maybe play there with friends or with some people occasionally.
I'm currently running the server with TMGery that I was able to find and set up properly.

Edit: oh, I have not seen the thread that you have linked now, sorry, my bad :P

Re: FAST 3.1.3o (2008-03-08) TMS/TMO/oldTMN/oldTMU

Posted: 21 Feb 2018 07:52
by Xymph
rad wrote:
20 Feb 2018 23:01
The TMO masterserver is brought back to life so I was trying to set up a dedi server with FAST + dedimania and afaik 3.1.3o is the newest one for Original, right?
Ok, 3.1.3o for Original (& Sunrise) is re-enabled.

Re: FAST 3.1.3o (2008-03-08) TMS/TMO/oldTMN/oldTMU

Posted: 21 Feb 2018 13:29
by rad
Thanks! :O