FAST 3.1.3o (2008-03-08) TMS/TMO/oldTMN/oldTMU

Discover FAST, a records keeping server control script with a public records system called Dedimania, which will show records from the server on tm-exchange.com

Moderators: Slig, TM-Patrol

User avatar
[TnT]Tarth
road tourist
road tourist
Posts: 89
Joined: 12 Aug 2005 22:06
Owned TM-games: TM TMO TMU TMS TMN
Location: USA
Contact:

Post by [TnT]Tarth » 05 Mar 2007 12:29

Thx Slig, always appreciated. Good work!!!...
Image

User avatar
Slig
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 2124
Joined: 05 Sep 2005 17:51
Owned TM-games: ALL
Location: TraxicoLand (Fr)
Contact:

Post by Slig » 05 Mar 2007 13:23

huhuhu, you found it before i posted the new release info ! :wink:

First post modified with the new Fast 3.1.2 release infos, and Dedimania has been migrated (should be far more responsive now) :D

User avatar
[TnT]Tarth
road tourist
road tourist
Posts: 89
Joined: 12 Aug 2005 22:06
Owned TM-games: TM TMO TMU TMS TMN
Location: USA
Contact:

Post by [TnT]Tarth » 05 Mar 2007 16:44

Slig wrote:huhuhu, you found it before i posted the new release info ! :wink:
I spend lot of times on Dedimania!!!...
Slig wrote:Dedimania has been migrated (should be far more responsive now) :D
Yes, really nice!!!...


Thanks much again!!!...
Image

linuxpro
pedestrian
pedestrian
Posts: 10
Joined: 25 Mar 2006 14:29

Post by linuxpro » 05 Mar 2007 19:59

thx slig




[03/05,19:52:47] ##############################################################
[03/05,19:52:47] Connection to TM server: 127.0.0.1:5002
[03/05,19:52:47] *** TMN Server (0.1.7.4,2006-05-30): callback mode. ***
[03/05,19:52:47] Loading plugins...
[03/05,19:52:47] ************* (db.0) *************
Dataserver connection on $l[http://dedimania.dndnetworks.com/tmstats/?do=stat]De
dimania$l ...
[03/05,19:53:01] *Webaccess - Error(10060)由于连接方在一段时间后没有正确答复或连
接的主机没有反应,连接尝试失败。
: connection to dedimania.dndnetworks.com:80 failed!
!!!!!!
!!!!!! Error no database response (http://dedimania.dndnetworks.com/RPC3/serve
r.php)
!!!!!!
[03/05,19:53:01] ------------- (db.0) -------------

[03/05,19:53:01] Register chat commands...













#######################################
# Autoupdate: reading infos...



##############################################
FastNdcw 3.1.2 running on: 127.0.0.1:5002
(c) 2006 by Gilles Masson
Server: TMN, Version: 0.1.7.4, Build: 2006-05-30
Started using php 5.2.0
##############################################

[03/05,19:53:02] *********** databaseStartToServe()

[03/05,19:53:02] Starting to serve... (Mon 05 Mar 2007)
:(
what to do?

User avatar
Slig
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 2124
Joined: 05 Sep 2005 17:51
Owned TM-games: ALL
Location: TraxicoLand (Fr)
Contact:

Post by Slig » 05 Mar 2007 22:58

linuxpro wrote:: connection to dedimania.dndnetworks.com:80 failed!
!!!!!!
!!!!!! Error no database response (http://dedimania.dndnetworks.com/RPC3/serve
r.php)
!!!!!!
strange, sounds like a DNS problem (registrar/dns info still not propagated to your dns ?), did you try http://dedimania.dndnetworks.com/RPC3/server.php in a browser on the fast host (or else a ping to dedimania.dndnetworks.com) ?
Else try http://www.dndnetworks.com/dedimania/RPC3/server.php in browser, and if it's ok replace with it in the file plugins/database.dedimania.xml.txt

linuxpro
pedestrian
pedestrian
Posts: 10
Joined: 25 Mar 2006 14:29

Post by linuxpro » 06 Mar 2007 07:56

[/quote]
strange, sounds like a DNS problem (registrar/dns info still not propagated to your dns ?), did you try http://dedimania.dndnetworks.com/RPC3/server.php in a browser on the fast host (or else a ping to dedimania.dndnetworks.com) ?
Else try http://www.dndnetworks.com/dedimania/RPC3/server.php in browser, and if it's ok replace with it in the file plugins/database.dedimania.xml.txt[/quote]
yes i cannot open this site,ping send msg :Request timed out



i login http://dedimania.com/SITE/index2.php~~~~~~~but no server found,maybe this problem for all people?

User avatar
Slig
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 2124
Joined: 05 Sep 2005 17:51
Owned TM-games: ALL
Location: TraxicoLand (Fr)
Contact:

Post by Slig » 06 Mar 2007 08:58

linuxpro wrote:yes i cannot open this site,ping send msg :Request timed out
You mean you have nothing on http://www.dndnetworks.com/ ??? then you probably have a real dns problem, this adress exist for monthes ! verify you DNS !!!


In case of name problems, main tests are :
You get http://www.dndnetworks.com/dedimania/RPC3/server.php page ? (with title: Dedimania Server Help Page)
If you have the same page for :
- http://dedimania.dndnetworks.com/RPC3/server.php , then it's ok for records with fast3.1.2
- http://dedimania.com/RPC3/server.php , then it's ok for fast records and Dedimania site

Else, you probably have the same warning message page for http://dedimania.com/RPC3/server.php than for http://dedimania.tm-community.com/RPC3/server.php , so you are on the old page, and so the new dedimania.com ip has not reach your dns : you have to wait your DNS update, or make the change i said in previous post.

There is just now 42 servers connected to the new Dedimania (from FRA,CAN,BEL,GER,NED,CZE,ITA), so it work for most people ;)

linuxpro
pedestrian
pedestrian
Posts: 10
Joined: 25 Mar 2006 14:29

Post by linuxpro » 06 Mar 2007 14:23

Slig wrote:
linuxpro wrote:yes i cannot open this site,ping send msg :Request timed out
You mean you have nothing on http://www.dndnetworks.com/ ??? then you probably have a real dns problem, this adress exist for monthes ! verify you DNS !!!


In case of name problems, main tests are :
You get http://www.dndnetworks.com/dedimania/RPC3/server.php page ? (with title: Dedimania Server Help Page)
If you have the same page for :
- http://dedimania.dndnetworks.com/RPC3/server.php , then it's ok for records with fast3.1.2
- http://dedimania.com/RPC3/server.php , then it's ok for fast records and Dedimania site

Else, you probably have the same warning message page for http://dedimania.com/RPC3/server.php than for http://dedimania.tm-community.com/RPC3/server.php , so you are on the old page, and so the new dedimania.com ip has not reach your dns : you have to wait your DNS update, or make the change i said in previous post.

There is just now 42 servers connected to the new Dedimania (from FRA,CAN,BEL,GER,NED,CZE,ITA), so it work for most people ;)
i am so sorry ,this problem is from my isp. if i use proxy,all ok! :( can tell me fast how to use proxy?
sorry my bad english

User avatar
Slig
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 2124
Joined: 05 Sep 2005 17:51
Owned TM-games: ALL
Location: TraxicoLand (Fr)
Contact:

Post by Slig » 06 Mar 2007 17:47

linuxpro wrote:i am so sorry ,this problem is from my isp. if i use proxy,all ok! :( can tell me fast how to use proxy?
sorry my bad english
no way with proxy for fast.

You start the script on a windows ? you can try to add that lines in your c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts file (edit with wordpad) :

Code: Select all

216.227.220.167 www.dndnetworks.com
216.227.220.167 dedimania.dndnetworks.com
216.227.220.167 dedimania.com
I'm not sure, but it should probably work, if not i don't see another way except waiting...
And don't forget to remove them later when you isp will have its dns updated ;)
Same thing should work with the /etc/hosts for a linux box, of course.

linuxpro
pedestrian
pedestrian
Posts: 10
Joined: 25 Mar 2006 14:29

Post by linuxpro » 06 Mar 2007 18:23

Slig wrote:
linuxpro wrote:i am so sorry ,this problem is from my isp. if i use proxy,all ok! :( can tell me fast how to use proxy?
sorry my bad english
no way with proxy for fast.

You start the script on a windows ? you can try to add that lines in your c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts file (edit with wordpad) :

Code: Select all

216.227.220.167 www.dndnetworks.com
216.227.220.167 dedimania.dndnetworks.com
216.227.220.167 dedimania.com
I'm not sure, but it should probably work, if not i don't see another way except waiting...
And don't forget to remove them later when you isp will have its dns updated ;)
Same thing should work with the /etc/hosts for a linux box, of course.
thank you very much slig
i tried did it .but cannot .i need wait dns update.nobody know how long time.

SL San
pedestrian
pedestrian
Posts: 9
Joined: 02 Dec 2006 09:56
Location: Germany

Post by SL San » 08 Mar 2007 09:01

I will use Fast3.1.2 now, but on the putty prompt comes this message:

"PHP 5.1.4 (cgi) (built: Jun 11 2006 02:16:53)
Copyright (c) 1997-2006 The PHP Group
Zend Engine v2.1.0, Copyright (c) 1998-2006 Zend Technologies
vs2052:/TMU# php fast.php /GameData/Config/dedicated_cfg.txt
X-Powered-By: PHP/5.1.4
Content-type: text/html
ERROR: You have to give a dedicated.cfg like file in argument !"

Whats the Error Message, I have the new Dedicated Server for TMU and this dedicated file is dedicated_cfg.txt !!!

User avatar
Slig
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 2124
Joined: 05 Sep 2005 17:51
Owned TM-games: ALL
Location: TraxicoLand (Fr)
Contact:

Post by Slig » 08 Mar 2007 12:33

SL San wrote:ERROR: You have to give a dedicated.cfg like file in argument !"

Whats the Error Message, I have the new Dedicated Server for TMU and this dedicated file is dedicated_cfg.txt !!!
Perhaps you should read the readme, at least the configuration part, don't you think ?... it seems to be a minimum to do before asking in a forum.

User avatar
NBAA
smooth traffic navigator
smooth traffic navigator
Posts: 239
Joined: 16 Oct 2005 16:58
Owned TM-games: TMO, TMS, TMU, TM²C
Manialink(s): nbaa / 2d2d

Post by NBAA » 12 Mar 2007 10:37

Is it possible to use adaptive time on timeattack, not only rounds and laps?
I tried to look in the matchsetting file too, but no luck.
2D2DNBAA -> Too Drive to Drunk -> Join my server
My tracks@TmExchange: TMU / TMS / TMO / TMN / TM2

User avatar
Slig
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 2124
Joined: 05 Sep 2005 17:51
Owned TM-games: ALL
Location: TraxicoLand (Fr)
Contact:

Post by Slig » 12 Mar 2007 14:23

NBAA wrote:Is it possible to use adaptive time on timeattack, not only rounds and laps?
I tried to look in the matchsetting file too, but no luck.
It can't have the same meaning because you have no limit to make your time in time attack.
You think about adapting the TimeAttackLimit time to the authortime ? could be done easily with a little plugin i think.

User avatar
NBAA
smooth traffic navigator
smooth traffic navigator
Posts: 239
Joined: 16 Oct 2005 16:58
Owned TM-games: TMO, TMS, TMU, TM²C
Manialink(s): nbaa / 2d2d

Post by NBAA » 12 Mar 2007 14:51

Slig wrote:You think about adapting the TimeAttackLimit time to the authortime ? could be done easily with a little plugin i think.
Yes, maybe i was not specific enough, however you got my question.
I was thinking of a variable time attack limit, depending on authortime and a multiplier for that maybe so it can be adjustable, and maybe enable/disable.

Don't know how it would work if you have a lot of time attack tracks, and a couple of lap maps on which you drive time attack on. Then you maybe want to calculate from lap time instead? F.ie. authortime divided on number of laps?

Would you be supplying such a plugin for Fast?
2D2DNBAA -> Too Drive to Drunk -> Join my server
My tracks@TmExchange: TMU / TMS / TMO / TMN / TM2

Post Reply