Mistral Aseco help needed

This Aseco flavor by Mistral contains a comprehensive rank system that orders stats by environment, track and author name. It also contains a built-in lottery system.

Moderators: Mistral, TM-Patrol

Post Reply
SmokeAlot
wheelbarrow operator
wheelbarrow operator
Posts: 20
Joined: 03 Dec 2007 13:19
Owned TM-games: TMU, TMN

Mistral Aseco help needed

Post by SmokeAlot » 09 Jan 2008 17:30

First off i want to say thanks for this nice release to the author=)

Now i have ran into a bit of a problem
When i make a donations to server it is not registered

Code: Select all

This is the error i'm receiving:
[PHP Warning] mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result r
esource on line 41 in file C:\mistralaseco\plugins\mistral.core.php
[PHP Warning] mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result
 resource on line 47 in file C:\mistralaseco\plugins\mistral.core.php
[PHP Warning] mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result r
esource on line 17 in file C:\mistralaseco\plugins\mistral.core.php
[PHP Warning] mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result
 resource on line 23 in file C:\mistralaseco\plugins\mistral.core.php
[PHP Warning] mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result r
esource on line 146 in file C:\mistralaseco\plugins\mistral.billing.php
[PHP Warning] mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result
 resource on line 149 in file C:\mistralaseco\plugins\mistral.billing.php
[PHP Warning] mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result r
esource on line 153 in file C:\mistralaseco\plugins\mistral.billing.php
[PHP Warning] mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result
 resource on line 156 in file C:\mistralaseco\plugins\mistral.billing.php
any1one have any clue?
i'm at a loss

cheers

User avatar
Mistral
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 1304
Joined: 02 May 2006 15:13
Owned TM-games: tmuf
Contact:

Re: Mistral Aseco help needed

Post by Mistral » 09 Jan 2008 17:41

Do whats written in the readme.

If there is no readme, ask the guys you got it from.

SmokeAlot
wheelbarrow operator
wheelbarrow operator
Posts: 20
Joined: 03 Dec 2007 13:19
Owned TM-games: TMU, TMN

Re: Mistral Aseco help needed

Post by SmokeAlot » 11 Jan 2008 22:16

There are 2 readme's wich i have followed 1 .txt and 1 .pdf both are for setting up aseco/rasp but has nothing to do with the functionality of the lottery

Am i not supposed to have this?
I believe i got it off a german server

http://85.114.141.233/downloads/index.p ... nload&id=8

I'd love for this to work right but if i'm not supposed to have it i will get rid of it.

cheers

User avatar
Mistral
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 1304
Joined: 02 May 2006 15:13
Owned TM-games: tmuf
Contact:

Re: Mistral Aseco help needed

Post by Mistral » 11 Jan 2008 22:30

Ask this Mega Fun team that distributes my script without my readme (and without asking me) to help you.

Or try this one - anyway i dont know which version they spread around

Code: Select all

BACKUP FILES AND DATABASE FIRST!!!

Whats new:
- "/admin add <id> sm" is adding tracks from sharemania.eu
- workaround for broken callbacks from dedi on heavy serverload
- workaround for dublicated join events since above workaround ^^
- Trackevaluation after X (configure in rasp.settings.php) finishs
  Admins can see results ingame (colored bar bottom right)

- Download links (for tracks added by /admin add)
	+ update linkinformation for "old" tracks with cyrus' script
- Ranks in tracklist
- Idlekick
- Time to beat
- Statistic for donations/lottery wins/jukebox fee
- Jukebox modified:
	+ up to three tracks per player
	+ first track 10 coppers (like always)
	+ 2nd and 3rd track 50 coppers (wasnt possible before)
	+ add a "played" track again 200 coppers (wasnt possible before)
- Mistral easteregg (be fair, dont touch it)

----------------- BASIC CONFIG ----------------
you can replace a running aseco/rasp/mistral environment.
this script is based on aseco 0.61b or 1.x(?) and rasp 1.2a

if you have aseco/rasp/mistral script running already ...
REPLACE ALL FILES! (except config.xml if you want)

1. add tables from aseco\db directory
- newdb	(new installation only)
- updatedb (update existing aseco/rasp/mistral-environment)
	* ignore evt. errors about
		mistral_playerwins
		teams
		mistral_billing
		rs_times
2. edit config.xml
3. edit localdatabase.xml
4. edit includes\rasp_settings.php
5. after first start you should press "clean&save"

-------- CHANGE FOR YOUR NEEDS ----------------
- customize function cleanupdb($aseco, $player)
 + in default, chat will be deleted except last 5000 lines

----------------- optional -------------------------
- copy mistralweb directory contents to a webserver
- edit mychat.php and teval.php

mychat.php: livechat of your sever
teval.php: overview over trackevaluation results (worst tracks ontop)

------------ more interesting stuff ----------------
- jukebox and buffer are saved -> will survive script crash/restart
- disconnected players will be kicked automatically so they can rejoin
- voting is disabled if an admin is online
- no logfile is written from the script (redirect console output if needed)

be fair and DO NOT TOUCH THE EASTEREGG.

SmokeAlot
wheelbarrow operator
wheelbarrow operator
Posts: 20
Joined: 03 Dec 2007 13:19
Owned TM-games: TMU, TMN

Re: Mistral Aseco help needed

Post by SmokeAlot » 11 Jan 2008 22:55

I don't think this you latest work
you wrote: mychat.php: livechat of your sever
teval.php: overview over trackevaluation results (worst tracks ontop)
I don't see those files anywhere

Also when i performed the sql tasks as directed it returned errors

I give you great credit for your work as i like this version alot,
but i will cease to run this and go back to regular aseco as you seem upset that this has made it to the public

Thanks for helpin out none the less m8

FrozZzen
highway camper
highway camper
Posts: 3
Joined: 16 Jun 2008 03:12
Owned TM-games: TmNF

Re: Mistral Aseco help needed

Post by FrozZzen » 20 Jun 2008 04:19

How to install it? :roflol:
This plugin only for a management a server through a web?

nouseforname
swift roadking
swift roadking
Posts: 840
Joined: 20 Apr 2008 08:58
Owned TM-games: TMUF,TMNF, TMN
Manialink(s): therookies
Location: Germany
Contact:

Re: Mistral Aseco help needed

Post by nouseforname » 28 Jun 2008 14:10

Hi Mistral

i just created a new server with your aseco version. also a new DB just for this server. i like it and it seems to be good.

but i get strange errors always.

forst thing, i don't know when it happens exactly.

Code: Select all

[06/28,11:27:00] nitesite used chat command "list "
[RPC Error -1000] Login unknown.
Array
(
    [0] => SendDisplayManialinkPageToLogin
    [1] => Array
        (
            [0] => 
            [1] => <?xml version='1.0' encoding='utf-8' ?><manialink id='90'><frame posn='-20 7.5 6'><quad posn='0 0 -1' sizen='40 15' style='Bgs1InRace' substyle='BgWindow1'/><quad posn='0 0 0' sizen='40 4' style='Bgs1InRace' substyle='BgTitle3'/><label posn="20 -0.5 1" halign="center" textsize="3" text="Tracklist"/><quad posn='0 -4 0' sizen='40 3' style='Bgs1InRace' substyle='BgTitle3_2'/><label posn='20 -4.5 1' halign='center' textsize='2' text='Empty result'/><label posn='20 -8 1' halign='center' autonewline='1' sizen='38 15' textsize='2' text='Sorry, no tracks found with the selected filter.'/><label posn='20 -11 1' halign='center' style='CardButtonSmall' action='12' text='Close'/></frame></manialink>
            [2] => 0
            [3] => 1
        )

)
End Race
Set timelimit for "Mc T5":  240000 (Authortime: 15480)
this causes that the hole surface is not shown to this player. sometime sit seems to be ok just login again, but sometimes i need restart aseco.


second thing happens quite often.

Code: Select all

End Race
Set timelimit for "Unknown (Query Error)":  240000 (Authortime: 60000)
|...Calculating ranks (Stadium)
|...Done!
[06/28,15:58:23] oldb won for the 4. time!
Begin Race
[06/28,15:58:43] map changed [Mc T37] >> [Mc T36]
|...Building mistral_wins
|...Done!
|...Calculating team ranks
|...Done!

after cleanupdb it seems ok but it will happen again soon.
no change in config or matchsettings.

any idea?
Owner of the Rookie servers and some more. :)
Rookies HP
My Project
Rookies Manialinkcolor>

User avatar
Mistral
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 1304
Joined: 02 May 2006 15:13
Owned TM-games: tmuf
Contact:

Re: Mistral Aseco help needed

Post by Mistral » 28 Jun 2008 15:55

First was an issue once with an older version of the dedicated server. I made a fix once, but you had dublicated joins then and when. I just removed the fix in 8.1 cuz it didnt look like it were needed anymore and removed the rare dublicated joins.

You will find a code block in mistral.playerinfo.php that has a comment now (line 393-413) ... remove the comment to fix "unknown" players automatically.

Second ... uhm ... you probably have very few tracks online and jukebox isnt used a lot. ^^ Its an issue after the last track in the map cycle (cuz there is no "next", next will be "first") ... i never fixed it cuz i get this issue on my server maybe once a month ^^.

It was fixed in other scripts a year ago ... maybe ill check it ;)

nouseforname
swift roadking
swift roadking
Posts: 840
Joined: 20 Apr 2008 08:58
Owned TM-games: TMUF,TMNF, TMN
Manialink(s): therookies
Location: Germany
Contact:

Re: Mistral Aseco help needed

Post by nouseforname » 28 Jun 2008 16:49

Mistral wrote:First was an issue once with an older version of the dedicated server. I made a fix once, but you had dublicated joins then and when. I just removed the fix in 8.1 cuz it didnt look like it were needed anymore and removed the rare dublicated joins.

You will find a code block in mistral.playerinfo.php that has a comment now (line 393-413) ... remove the comment to fix "unknown" players automatically.

Second ... uhm ... you probably have very few tracks online and jukebox isnt used a lot. ^^ Its an issue after the last track in the map cycle (cuz there is no "next", next will be "first") ... i never fixed it cuz i get this issue on my server maybe once a month ^^.

It was fixed in other scripts a year ago ... maybe ill check it ;)

you are right, there are only ~40 tracks at this server. time is 4min. so it happens quit often^^ btw it's the MC shorties.
Owner of the Rookie servers and some more. :)
Rookies HP
My Project
Rookies Manialinkcolor>

Post Reply