CANT GET FINISH LINE WORKING!!

Find here all the tracks of the Community. For more tracks you can go on Trackmania Exchange : http://www.tm-exchange.com

Moderator: TM-Patrol

Post Reply
mcrow5
highway camper
highway camper
Posts: 4
Joined: 07 Aug 2008 07:13
Owned TM-games: nations forever

CANT GET FINISH LINE WORKING!!

Post by mcrow5 » 07 Aug 2008 07:16

hey guys, im new here, just got TMNF a couple of days ago and decided to try and make my own track. made 2 just fine, finishes were working, but now on my 3rd track i cant get the finish line to work. i tried putting it on both ways, up in the air, on an existing piece of track, nothing works.

any ideas how to fix it?

Claes
road tourist
road tourist
Posts: 77
Joined: 17 Aug 2006 20:23
Owned TM-games: TMN, TMU, TMS

Re: CANT GET FINISH LINE WORKING!!

Post by Claes » 07 Aug 2008 11:15

Maybe you have placed a checkpoint somewhere on the track you cant see? Ive made that mistake sometimes :lol:
Image

User avatar
WOLF(RUS)
pedestrian
pedestrian
Posts: 10
Joined: 22 May 2008 15:13
Owned TM-games: TMN, TMNF, TMS, TMUF
Location: Russian Federation
Contact:

Re: CANT GET FINISH LINE WORKING!!

Post by WOLF(RUS) » 07 Aug 2008 18:16

I had this problem too. I tryed to restart my track, but nothing helped. Next day, when i launched Trackmania and tryed to complete my track again, everything was normal :) . And still i don't know what is the reason of that kind of bug :(

s-l-chaos
pedestrian
pedestrian
Posts: 12
Joined: 05 Apr 2008 04:13
Owned TM-games: TrackMania Nations

Re: CANT GET FINISH LINE WORKING!!

Post by s-l-chaos » 09 Aug 2008 07:23

Can you post it so one of us can take a look at it?

Or email it to me and I'll take a look at it. :thumbsup:

noiz
wheelbarrow operator
wheelbarrow operator
Posts: 20
Joined: 27 Aug 2007 19:48
Owned TM-games: TMU

Re: CANT GET FINISH LINE WORKING!!

Post by noiz » 14 Aug 2008 19:00

My bet is the same as Claes's, that is- an extra checkpoint that you didn't drive through. Happens to me often when I spend a lot of hours making a track and tm gets laggy, then I accidentally add a checkpoint. Posting the track here would help, don't worry we won't steal it from ya :D

s-l-chaos
pedestrian
pedestrian
Posts: 12
Joined: 05 Apr 2008 04:13
Owned TM-games: TrackMania Nations

Re: CANT GET FINISH LINE WORKING!!

Post by s-l-chaos » 14 Aug 2008 19:48

What's this "we" stuff :ftw:

Just kidding :thumbsup:

Post it and we'll try to help you... If you can't upload it here you can upload it to TMX's Beta Track area and post a link from there to here.

Of course that would be great if TMX was up and running... :grmblz:

Okay now it's back up again :3

noiz
wheelbarrow operator
wheelbarrow operator
Posts: 20
Joined: 27 Aug 2007 19:48
Owned TM-games: TMU

Re: CANT GET FINISH LINE WORKING!!

Post by noiz » 15 Aug 2008 00:48

Wow it's easier catching Bush taking a stroll here in croatia than to get anything other than 404 on tmx :roflol:

mcrow5
highway camper
highway camper
Posts: 4
Joined: 07 Aug 2008 07:13
Owned TM-games: nations forever

Re: CANT GET FINISH LINE WORKING!!

Post by mcrow5 » 15 Aug 2008 07:49

lolz, i got it working, its just that i had to many checkpoints. wierd much!!!

Post Reply