Freezone Servers

General Discussion about Trackmania Nations ESWC.

Moderator: TM-Patrol

MINICIBER
cyclist
cyclist
Posts: 46
Joined: 19 Mar 2009 00:48
Owned TM-games: TMU
Contact:

Re: Freezone Servers

Post by MINICIBER » 07 Jun 2011 00:50

can unblock my server login : ladies

magaman
pedestrian
pedestrian
Posts: 13
Joined: 20 Jun 2011 22:35
Owned TM-games: tmu

Re: Freezone Servers

Post by magaman » 24 Jun 2011 23:37

why when a freezone player tried to join my server they go to the wrong ip. they are going to an ip starting with 118 and mine start with 76 ?

kremsy
road tourist
road tourist
Posts: 81
Joined: 29 Jun 2011 17:03
Owned TM-games: TMF, TM2
Contact:

Re: Freezone Servers

Post by kremsy » 30 Jun 2011 10:00

I made a freezone sever today, but it doesnt apear as freezone server ingame, made all in the Tutorial, manialive with the freezone server, account on manialink and all this, and the restrecitions too, can you help me?


login: koulis2
You need a TM2 Server? Look on: http://www.tm2-server.net :)

New Shootmania Server available, check out: http://www.mania-server.net

kremsy
road tourist
road tourist
Posts: 81
Joined: 29 Jun 2011 17:03
Owned TM-games: TMF, TM2
Contact:

Re: Freezone Servers

Post by kremsy » 30 Jun 2011 11:17

does work now, xmlrpc wasnt aktivatet ;)
You need a TM2 Server? Look on: http://www.tm2-server.net :)

New Shootmania Server available, check out: http://www.mania-server.net

Jarling
highway camper
highway camper
Posts: 4
Joined: 10 Jul 2011 09:50
Owned TM-games: TMU

Re: Freezone Servers

Post by Jarling » 10 Jul 2011 09:53

i have a freezone server for 3 months now, but suddenly it seems freezone dont work, please help me activate it again.

Login: djjarnis

User avatar
SaTaNaSDiaBoLo
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 346
Joined: 16 Aug 2005 14:53
Owned TM-games: TMO TMS TMN TMU TMUF
Manialink(s): maniahome
Location: In my Home on ManiaHome Manialink

Re: Freezone Servers

Post by SaTaNaSDiaBoLo » 11 Jul 2011 08:04

Jarling wrote:i have a freezone server for 3 months now, but suddenly it seems freezone dont work, please help me activate it again.

Login: djjarnis
Your server seems to not run ManiaLive or the FreeZone plugin since 30/06/2011. It has been automatically disable from the FreeZone. It will be back in the FreeZone as soon as we will have correct this.
Imagecolor>

Amoker
highway camper
highway camper
Posts: 2
Joined: 17 Jul 2011 12:46
Owned TM-games: TMU, TMS

Freezone Server inaccessible for my united-account

Post by Amoker » 17 Jul 2011 12:55

Hello Everybody!

I have a strange problem with my Freezone-Server (login: drufftheworld). When I start the server and join Trackmania with my united-account, I could not find the server in the server-list.

When I join Trackmania with a Freezone-Account, I can find the server in the list, but it shows 2 Players playing - but there is no one playing!?!?! When I the click on the server it shows the tracks and (correctly) no players on the server. With a Freezone-Account I am able to join the server without any Problems.

But I want to join with my United-Account! Even if I search for the login (drufftheworld) I couldn't find my server...

Please Help me play on my own server again! (sad but true)

Thanks alot!

amoker

Xymph
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 5653
Joined: 19 Aug 2007 12:58
Owned TM-games: TMN, TMU, TMF, TM²
Contact:

Re: Freezone Servers

Post by Xymph » 17 Jul 2011 13:12

Developer of XASECO for TMF/TMN ESWC & XASECO2 for TM²: see XAseco.org
Find your way around the Mania community from the TMN ESWC hub, TMF hub, TM² hub, and SM hub

magaman
pedestrian
pedestrian
Posts: 13
Joined: 20 Jun 2011 22:35
Owned TM-games: tmu

Re: Freezone Servers

Post by magaman » 17 Jul 2011 13:15

I'm having the same problem. Wonder what it can be. It was working perfect til I rebooted it.

Xymph
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 5653
Joined: 19 Aug 2007 12:58
Owned TM-games: TMN, TMU, TMF, TM²
Contact:

Re: Freezone Servers

Post by Xymph » 17 Jul 2011 13:25

Restarting your server is precisely what you shouldn't do until Nadeo has fixed this problem, because then the master server loses it and it won't return to the list in the server browser. See my previous post; Nadeo knows about it, but apparently the people able to deal with it aren't around in the weekend.
Developer of XASECO for TMF/TMN ESWC & XASECO2 for TM²: see XAseco.org
Find your way around the Mania community from the TMN ESWC hub, TMF hub, TM² hub, and SM hub

magaman
pedestrian
pedestrian
Posts: 13
Joined: 20 Jun 2011 22:35
Owned TM-games: tmu

Re: Freezone Servers

Post by magaman » 17 Jul 2011 13:47

I was doing some work on the server and had to restart it for changes to take effect. Didnt know about the master server problem or I wouldn't have.

Hydorn
highway camper
highway camper
Posts: 3
Joined: 28 Apr 2009 08:56
Owned TM-games: TMU
Location: Spain

Re: Freezone Servers

Post by Hydorn » 23 Jul 2011 11:24

Hello. I have a problem with my server, I did and it worked perfect Freezone during the day. I had some problems with my server and restart it after all no longer works as Freezone.
If I look at Freezone, Freezone servers tell me that is active, but not work on the server, all the settings right. Can you help?
My login is: hydorn and my server: GS-Server78
Greetings.

User avatar
SaTaNaSDiaBoLo
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 346
Joined: 16 Aug 2005 14:53
Owned TM-games: TMO TMS TMN TMU TMUF
Manialink(s): maniahome
Location: In my Home on ManiaHome Manialink

Re: Freezone Servers

Post by SaTaNaSDiaBoLo » 25 Jul 2011 11:41

indeed your server has been automatically kicked from the freezone because we have received no live since the 31st of may.
Check you have no error in you logs and if you don't understand how to fix errors to be back in the freezone, contact me with pm
Imagecolor>

SirBeer
pedestrian
pedestrian
Posts: 5
Joined: 25 May 2011 19:03
Owned TM-games: TMU

Re: Freezone Servers

Post by SirBeer » 27 Jul 2011 14:38

please activate my new freezone server beer7

blitzkrieg5
highway camper
highway camper
Posts: 4
Joined: 05 Sep 2011 17:48
Owned TM-games: TMU

Re: Freezone Servers

Post by blitzkrieg5 » 10 Sep 2011 21:13

hey,

i have a problem.

i just can join "freezone" servers...

why???

servers are not freezone i can't join.

need help. pls!

grts!

Post Reply