connection problem...plz help me

General Discussion about Trackmania Nations ESWC.

Moderator: TM-Patrol

Post Reply
racer9754
pedestrian
pedestrian
Posts: 8
Joined: 27 May 2006 16:59
Location: Norway

connection problem...plz help me

Post by racer9754 » 27 May 2006 17:05

:cry: when i'm trying to login i get this message "wrong login", but it isn't wrong login i've wrote. I try to create a new online account, but i get this message "internal server error". What shall I do?? :cry: plz help me :?:

Zsolt-ee
highway camper
highway camper
Posts: 1
Joined: 27 May 2006 17:07

The same situation

Post by Zsolt-ee » 27 May 2006 17:13

I have the same problem whole day, please somebody HELP us !!! Please

Isfit
cyclist
cyclist
Posts: 39
Joined: 26 May 2006 11:33

Post by Isfit » 27 May 2006 17:47

ya same prob here but i just think the support is just too stupid... just wait and bleed how slipknot would say

Oss117
highway camper
highway camper
Posts: 3
Joined: 28 May 2006 16:37

Post by Oss117 » 28 May 2006 16:39

Same problem for me, somebody knows how to handle the problem, support already aware about that?

Isfit
cyclist
cyclist
Posts: 39
Joined: 26 May 2006 11:33

Post by Isfit » 28 May 2006 16:46

Oss117 wrote:Same problem for me, somebody knows how to handle the problem, support already aware about that?
There is no Support

User avatar
yaney
highway camper
highway camper
Posts: 2
Joined: 28 May 2006 17:06

Post by yaney » 28 May 2006 17:10

Yeah, same problem still here, today. I was away for three days and today I want to connect with my acount, but I couldn't, with the same problem that all of you.
Does anybody allready know, what's the problem?

User avatar
Hydra
pedestrian
pedestrian
Posts: 9
Joined: 28 May 2006 14:01
Location: Croatia

Post by Hydra » 28 May 2006 18:45

yaney wrote:Does anybody allready know, what's the problem?
I think that some of their authentification servers are down at the moment...

Edem360
highway camper
highway camper
Posts: 4
Joined: 27 May 2006 20:05

Post by Edem360 » 28 May 2006 19:36

i have the same problem.... one user posted that this is an update from nadeo.... on monday they finish it.... maybe on monday its normal...

Post Reply