Page 1 of 2

"bad proxy Configuraton" in TMO

Posted: 09 Dec 2009 23:11
by Soy_el_Uno
I'm new in the forum but not in TMO.
TMO is absolutely great !!

I have been unable to connect to the TMO internet gaming for the last 3 o 4 days. Always the same message "bad proxy Configuraton" gets prompted whe trying to connect to internet mode.

I haven't made any changes on my pc, my TMO, nor in my router or internet account. (It happened the same some months ago and suddenly it got solved after 2 days.)

Can you please help me or give me any tip.

Thanks in advance.

Re: "bad proxy Configuraton" in TMO

Posted: 10 Dec 2009 07:11
by xkr47
I have heard the exact same problem from multiple people. My Outerspace server does not start either, as I reported yesterday: viewtopic.php?f=25&t=23912

I hope we can get TMO back for the holidays :)

Re: "bad proxy Configuraton" in TMO

Posted: 10 Dec 2009 23:53
by Soy_el_Uno
Thx xkr. Will keep waiting for a solution.

By the way I really thank you for your great server !

uno.

Re: "bad proxy Configuraton" in TMO

Posted: 10 Dec 2009 23:56
by Soy_el_Uno
Good news. It's working. I can connect to internet gaming again.

I don't know if the post made someone in Nadeo do something, or not.

Anyway I will keep playing. It's been 4 days of blakout !

Re: "bad proxy Configuraton" in TMO

Posted: 11 Dec 2009 09:16
by FocusTechSupport
Yes, the problem is now fixed, we are very sorry for the inconvenience.

Re: "bad proxy Configuraton" in TMO

Posted: 11 Dec 2009 10:09
by xkr47
FocusTechSupport wrote:Yes, the problem is now fixed, we are very sorry for the inconvenience.
Thank you for fixing it! :lovetm

Re: "bad proxy Configuraton" in TMO

Posted: 11 Dec 2009 21:02
by Soy_el_Uno
Thanks for the quick response & fixing.

Uno

Re: "bad proxy Configuraton" in TMO

Posted: 29 Jan 2011 11:08
by Soy_el_Uno
I have the same problem again. Is it the same problem that needs fixing at by Focus/Nadeo ?

I can't join the on line TMO game & I can't either load my TMO server

Thx in advance.

Uno

Re: "bad proxy Configuraton" in TMO

Posted: 01 Feb 2011 22:48
by steweir
Got the same problem as Uno, can't connect , but can play tmu & tms on-line no probs so whats up with tmo.

Thx

QT~Stevie

Re: "bad proxy Configuraton" in TMO

Posted: 02 Feb 2011 15:07
by Bane
Yes, online gaming in TMO is impossible for a week now..."bad proxy" problem again.

Please try to fix it Nadeo team. Thx

Re: "bad proxy Configuraton" in TMO

Posted: 09 Feb 2011 19:28
by Bane
Does anybody from Nadeo reads this ?? Nowhone can play Trackmania Original online for more than 2 weeks ! "Bad proxy Configuration" keeps showing. Please try to fix it.

Re: "bad proxy Configuraton" in TMO

Posted: 11 Feb 2011 15:27
by Soy_el_Uno
TMO is fixed again !!

I sent an e-mail to Focus and to Nadeo. The Nadeo staff answered and told me they were handling the problem. One day after their answer now it works again.

Bane, I guess they did not read this forum :-(
At least they read their e-mails and care for us.

Thanks Nadeo Staff !

If it happens againg please you can send them an e-mail to contact@Nadeo.com as I did. Anyway I hope It does not happen again.

Now Stevie, Bane and all TMO players ... GO,GO,GO PLAY TMO !!!

uno

Re: "bad proxy Configuraton" in TMO

Posted: 11 Feb 2011 16:52
by Bane
Yes, but i still can't play online, some error 301 keeps showing..Anywhone have a solution ? I re-instaled the game and it still won't conect :(

Re: "bad proxy Configuraton" in TMO

Posted: 14 Feb 2011 14:00
by Soy_el_Uno
Bane, I have been playing without problems this weekend. I met there classic players like Bear, Sony, etc and obviously they can also play. It is true that there were few players on line. Maybe some of them have the same problem that you are having.
If you need it I can check with you my parameters with yours and try to solve it. ( unotmo@gmail.com )

I hope you can solve it & come to TMO to beat me as usual :-)

uno

Re: "bad proxy Configuraton" in TMO

Posted: 24 Feb 2011 00:53
by RyogaH
I also get an error 301, when I click on "Internet". I wonder what's wrong. Hopefully someone is fixing this issue soon :)