irritating problem with codec selction

This forum deals with all the Movies & Replays of the Community. Use http://www.tm-tube.com and share your creations here!

Moderator: TM-Patrol

Post Reply
User avatar
lgrfbs-sweden
smooth traffic navigator
smooth traffic navigator
Posts: 200
Joined: 15 Apr 2007 15:48
Owned TM-games: TMN
Location: Sweden
Contact:

irritating problem with codec selction

Post by lgrfbs-sweden » 18 Apr 2009 23:22

Hi
I are seeking the programmer/author of the Dedicated server for TMN (claisc) for I
have a irritating problem then I shall convert a replay to avi I moste select a codec and in my windows it look like this:
http://lgrfbs.dyndns.org/SEF/Bilder/Vid ... roblem.avi

So what DLL is called for display the dialog od codec selctions?
Admin On:Image
My server:lgrfbs server / XASECO plugins
Image

User avatar
lille79
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 881
Joined: 09 Dec 2007 15:04
Owned TM-games: TMN, TMNF, TMUF
Location: Norway
Contact:

Re: irritating problem with codec selction

Post by lille79 » 19 Apr 2009 11:12

Maybe a dumb question, but... What has this to do with the dedicated server?
/lille79
Old man of the Norwegian Trackmania team Super Sheep Racing
To visit my homepage/blog, and download the usbTMFserver, this is the place to go.

User avatar
lgrfbs-sweden
smooth traffic navigator
smooth traffic navigator
Posts: 200
Joined: 15 Apr 2007 15:48
Owned TM-games: TMN
Location: Sweden
Contact:

Re: irritating problem with codec selction

Post by lgrfbs-sweden » 19 Apr 2009 12:17

:oops: I have wrong it shall be TMN clasic game client not the server. I thinked wrong, sorry.
thx lille79
Admin On:Image
My server:lgrfbs server / XASECO plugins
Image

User avatar
Mr_MAO
happy cruiser
happy cruiser
Posts: 175
Joined: 27 Mar 2008 14:51
Owned TM-games: TMU(F)
Location: Karlstad, Sweden

Re: irritating problem with codec selction

Post by Mr_MAO » 19 Apr 2009 14:28

Well (hej svensk förresten!), first of all, do you have any other compatible codecs installed? (Or did I completly missunderstood your question?) Btw, "Okomprimerad AVI" (Uncomprimised AVI, as others than just swedish maybe know/can guess) is fully useble for moviemaking, just make sure the clips are not longer than 30 seconds, and comprimise it for gods sake before put it up on a website.
Want tutorials? Go to http://tutorials.tm-creative.org/ before posting a new thread, please!

User avatar
lgrfbs-sweden
smooth traffic navigator
smooth traffic navigator
Posts: 200
Joined: 15 Apr 2007 15:48
Owned TM-games: TMN
Location: Sweden
Contact:

Re: irritating problem with codec selction

Post by lgrfbs-sweden » 19 Apr 2009 22:32

You missunderstood my question.
I want to know what DLL it is as put up the dialog window as I can tra to fix it so it show whole codec name and not only a part of it as it dose now.

Look at the first post link to a small movie over the problem, the dropdown box is behind som other thing in the dialog window and I thin this is wrong.

For get the DLL name I ask the programmer/author of TMN.
Admin On:Image
My server:lgrfbs server / XASECO plugins
Image

User avatar
Mr_MAO
happy cruiser
happy cruiser
Posts: 175
Joined: 27 Mar 2008 14:51
Owned TM-games: TMU(F)
Location: Karlstad, Sweden

Re: irritating problem with codec selction

Post by Mr_MAO » 20 Apr 2009 14:11

Okey, but then I think you've come wrong. If you're lucky, one from the Nadeo gets by - which like never happen to this part of the forum - but if you want to be sure they listen, send them a message. You can either mail them or simply send one of them a PM on the forum.
Want tutorials? Go to http://tutorials.tm-creative.org/ before posting a new thread, please!

Post Reply