TM Offline Stats 1.1 + (X)Aseco/FAST plugin

This is the place where you can find everything related to the dedicated server, control scripts and community tools.

Moderators: Pit Crew, TM-Patrol

User avatar
Fleckman
speedy pilot
speedy pilot
Posts: 529
Joined: 17 Nov 2006 20:50
Owned TM-games: TMO,TMS,TMN,TMU
Location: Siegen, Germany
Contact:

Re: TM Offline Stats 0.62b + Aseco/FAST plugin

Post by Fleckman » 25 Nov 2007 14:03

I'm not "sys1", but my post was meant for you.
Have you parsed the logfile?
Image

blacksea
wheelbarrow operator
wheelbarrow operator
Posts: 17
Joined: 24 Nov 2007 11:31
Owned TM-games: TMO

Re: TM Offline Stats 0.62b + Aseco/FAST plugin

Post by blacksea » 02 Dec 2007 00:50

Hello Fleckman

Thx you
No problem :3

THX Fleckman

User avatar
sergent burn
cyclist
cyclist
Posts: 36
Joined: 02 Dec 2006 10:19
Owned TM-games: TMU,TMN,TMO
Manialink(s): sergentburn
Location: bordeaux (france)

Re: TM Offline Stats 0.62b + Aseco/FAST plugin

Post by sergent burn » 07 Dec 2007 13:00

hi boys i got a problem with the userbars

all of them are working eccept the last one for tmo look here

does anybody have the same pb ??
Manialink ==> SERGENT BURNcolor>
Image
Image

sys1
happy cruiser
happy cruiser
Posts: 141
Joined: 13 Feb 2006 07:35
Location: Russian Federation

Re: TM Offline Stats 0.62b + Aseco/FAST plugin

Post by sys1 » 07 Dec 2007 14:12

sergent burn wrote:hi boys i got a problem with the userbars

all of them are working eccept the last one for tmo look here

does anybody have the same pb ??
Hm, some players work:
example1
example2
some players don't work.

I don't know why this.

Try copy (or rename) file "gfx/tmosub_n_n_ffffff_do.png" to file "gfx/tmosub_o_n_ffffff_d1.png", then refresh pages, where don't work userbars. Will new userbar shows?
Image

User avatar
sergent burn
cyclist
cyclist
Posts: 36
Joined: 02 Dec 2006 10:19
Owned TM-games: TMU,TMN,TMO
Manialink(s): sergentburn
Location: bordeaux (france)

Re: TM Offline Stats 0.62b + Aseco/FAST plugin

Post by sergent burn » 08 Dec 2007 02:48

sys1 wrote:
Try copy (or rename) file "gfx/tmosub_n_n_ffffff_do.png" to file "gfx/tmosub_o_n_ffffff_d1.png", then refresh pages, where don't work userbars. Will new userbar shows?

they don't :cry: ==> LOOK

it's very strange :shock:
Manialink ==> SERGENT BURNcolor>
Image
Image

Assembler Maniac
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 1493
Joined: 03 Jun 2006 13:24
Owned TM-games: TMU
Contact:

Re: TM Offline Stats 0.62b + Aseco/FAST plugin

Post by Assembler Maniac » 08 Dec 2007 04:50

I just tried to view one of those in Firefox directly and the error it gives is "The image “http://burntmos.no-ip.org/tmos_userbar. ... d4dbcc.png” cannot be displayed, because it contains errors."

It did, one time, display half the image, so it looks like it might be something wrong in the PNG output routine, maybe part of the image is not fully complete when displayed?
Asus P4C800-E Deluxe
P4 3.2Ghz @ 3.35Ghz
2G Kingston Hyper-X DDR 2
ATI Radeon X850 XT Platinum 256M
Sound Blaster Audigy II
2x 120G Maxtor Hard drives
HDTV Tuner Card (Fusion 5 Gold)

sys1
happy cruiser
happy cruiser
Posts: 141
Joined: 13 Feb 2006 07:35
Location: Russian Federation

Re: TM Offline Stats 0.62b + Aseco/FAST plugin

Post by sys1 » 08 Dec 2007 12:37

sergent burn wrote:
they don't :cry: ==> LOOK
it's very strange :shock:
No, other userbar (blue, for nations):
/gfx/tmosub_n_n_ffffff_do.png" => "/gfx/tmosub_o_n_ffffff_d1.png

If blue (tmosub_n_n_ffffff_do.png) will work, that most likely something wrong with file tmosub_o_n_99ff66_do.png, and need resave this file, repaint or anything else.
Assembler Maniac wrote:I just tried to view one of those in Firefox directly and the error it gives is "The image “http://burntmos.no-ip.org/tmos_userbar. ... d4dbcc.png” cannot be displayed, because it contains errors."

It did, one time, display half the image, so it looks like it might be something wrong in the PNG output routine, maybe part of the image is not fully complete when displayed?
Yes, i did this to (view direct links). All userbars paints by one script. On this page userbar1 and usebar2 work, don't work only userbar3.

But, if no other ideas ... sergent burn, open file tmos_userbar.php in notepad, find code:

Code: Select all

      header("Content-Type: image/png");
      imagepng($ubimg);
      imagedestroy($ubimg);
and insert string sleep(0.5):

Code: Select all

      sleep(0.5);
      header("Content-Type: image/png");
      imagepng($ubimg);
      imagedestroy($ubimg);
Save file. Then refresh statistics page.
Image

User avatar
sergent burn
cyclist
cyclist
Posts: 36
Joined: 02 Dec 2006 10:19
Owned TM-games: TMU,TMN,TMO
Manialink(s): sergentburn
Location: bordeaux (france)

Re: TM Offline Stats 0.62b + Aseco/FAST plugin

Post by sergent burn » 09 Dec 2007 00:50

i changed the pong i changed the file tmos_userbar.php but the problem is always here


i tested another thing i rename the userbar for tmn with the same name than for tmo and it does not work


it seem's working with nickname with less than 8 letters it's very strange :shock:

thx to help me anyway
Manialink ==> SERGENT BURNcolor>
Image
Image

User avatar
oliverde8
solid chaser
solid chaser
Posts: 1135
Joined: 07 Oct 2006 07:03
Owned TM-games: TMU
Manialink(s): oliverde8
Location: Turkey
Contact:

Re: TM Offline Stats 0.62b + Aseco/FAST plugin

Post by oliverde8 » 11 Dec 2007 22:23

The server is on onother place than that
http://oliver.byethost13.com/server/

I just copy the database not all the tracks.... I have it olso isntalled on the server computer but It is not 24hour open so put the site their

But even if İ put the Server.İD:5002 it doesent work the server seems offline :?

what should I do
ImageImage
Manialink : oliverde8color>
Servers : STATS <> United | VeryShort | Made In Turkey

sys1
happy cruiser
happy cruiser
Posts: 141
Joined: 13 Feb 2006 07:35
Location: Russian Federation

Re: TM Offline Stats 0.62b + Aseco/FAST plugin

Post by sys1 » 12 Dec 2007 20:23

tmos_admin->Servers Registry

1. Maybe need "tm_server_IP:tm_server_port"? If stats and tm_server places on same PC, then "localhost:5002"
2. Check for:
- Server admin login, it must be "SuperAdmin"
- Server admin password, it must be "your_pass_for_tm_server_in_dedicated.cfg"

tmos_admin->General Settings

3. Try set "Server timeout" to "5", for example

other

4. If server and stats places on various PCs, may be Firewall?
Image

User avatar
oliverde8
solid chaser
solid chaser
Posts: 1135
Joined: 07 Oct 2006 07:03
Owned TM-games: TMU
Manialink(s): oliverde8
Location: Turkey
Contact:

Re: TM Offline Stats 0.62b + Aseco/FAST plugin

Post by oliverde8 » 13 Dec 2007 19:23

I have it on my PC and on somewhere else in the web. I didin't want to go to much on my connection

thanks for the help doesen't work but will do without it
ImageImage
Manialink : oliverde8color>
Servers : STATS <> United | VeryShort | Made In Turkey

User avatar
sergent burn
cyclist
cyclist
Posts: 36
Joined: 02 Dec 2006 10:19
Owned TM-games: TMU,TMN,TMO
Manialink(s): sergentburn
Location: bordeaux (france)

Re: TM Offline Stats 0.62b + Aseco/FAST plugin

Post by sergent burn » 08 May 2008 08:03

hi

i use tmos pluggin for fast and i got a little pb with the last version of fast for TMF

i can't close the tmos window using the close button

is there another way to close it :ftw:
Manialink ==> SERGENT BURNcolor>
Image
Image

User avatar
The Doctor
road tourist
road tourist
Posts: 91
Joined: 20 Sep 2007 16:00
Owned TM-games: United and TMN

Re: TM Offline Stats 0.62b + Aseco/FAST plugin

Post by The Doctor » 09 May 2008 07:53

I'm having trouble getting the server be recognized.
My configuration is like this:
1) I have one machine running a web server and have ports forwarded to it.
2) I have another machine running 2 TrackMania servers.TMUF and TMNF.
3)both are networked together and behind a router.

I want to put the TMOS stats on the web server. I know that I could host the stats on the game server but I want to keep this configuration for various reasons.

I went through the configuration process on the web server for one of the 2 running on the game server. I chopped up the problems as they cropped up. I am now stuck getting the log files OK(not red) and the server that is online to be recognized as being online. I know the local IP is correct as well as the port. I mapped the drive on the game server to the web server and called it drive "Z" so that i could address the log files simply.
No joy.
Since the log files are not on the main drive of the game server I can't set up a ftp://username:password@localip/.... connection to the files.
So.....any tips. Does anyone know how I change the default drive of the ftp service so that I can access it that way? here is a screenie of the test.
Image

Assembler Maniac
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 1493
Joined: 03 Jun 2006 13:24
Owned TM-games: TMU
Contact:

Re: TM Offline Stats 0.62b + Aseco/FAST plugin

Post by Assembler Maniac » 09 May 2008 12:44

You are using internal IP addresses, right?

User avatar
The Doctor
road tourist
road tourist
Posts: 91
Joined: 20 Sep 2007 16:00
Owned TM-games: United and TMN

Re: TM Offline Stats 0.62b + Aseco/FAST plugin

Post by The Doctor » 09 May 2008 15:00

Assembler Maniac wrote:You are using internal IP addresses, right?
Yes I am. And without the port at the end or if i put an incorrect address the check would just come up with a red address. But since it is correct it comes up as Offline.
I parsed the log file to see if that would import and it worked... I guess. It still gives me this error:
Z:\TrackmaniaServer\Logs\GameLog.atp_community.txt=>Error: Tracks directory not found
But if I load up the web page via browser I do have stats listed.?wtf? So I have no idea why the log and track directories are red and even if that is really telling me that they are wrong. I can live with the server offline. So I tried to do the Nations server next and same results but no stats for this page, even after "unsuccessfully" parsing its unique log.

Edit--
Another thing that is bothering me.Why use the log files to create the database instead if just using the database Aseco uses to keep track of the records?

Post Reply