ManiaLive problem.

This is the place where you can find everything related to the dedicated server, control scripts and community tools.

Moderators: Pit Crew, TM-Patrol

Post Reply
User avatar
nicomoore0
speedy pilot
speedy pilot
Posts: 314
Joined: 27 May 2008 16:58
Owned TM-games: All
Location: Scotland
Contact:

ManiaLive problem.

Post by nicomoore0 » 13 Oct 2012 22:56

Hi folks,

We've been trying to install ManiaLive onto our server and we keep having the following error pop up. I don't understand the problem as all passwords, all ports are correct but we are having the following error crop up and would be grateful if anyone can provide information to resolve this issue.

Code: Select all

root@server:/home/tmf/dedicated/ManiaLive# ./run --nodaemon
Launching ManiaLive with the following arguments:

 _|      _|                      _|            _|        _|
 _|_|  _|_|    _|_|_|  _|_|_|          _|_|_|  _|            _|    _|    _|_|
 _|  _|  _|  _|    _|  _|    _|  _|  _|    _|  _|        _|  _|    _|  _|_|_|_|
 _|      _|  _|    _|  _|    _|  _|  _|    _|  _|        _|  _|  _|    _|
 _|      _|    _|_|_|  _|    _|  _|    _|_|_|  _|_|_|_|  _|    _|        _|_|_|
-----------------------------------------------------
PHP Environment Compatibility Test
-----------------------------------------------------
PHP 5.3.1 or newer    -> required  -> [ Yes ] 5.3.5-1ubuntu7.11
Standard PHP Library  -> required  -> [ Yes ]
JSON                  -> required  -> [ Yes ]
cURL with SSL         -> required  -> [ Yes ] 7.21.3 (with OpenSSL/0.9.8o)
MySQL                 -> optional  -> [ Yes ]
SQLite3               -> optional  -> [ No  ]
-----------------------------------------------------

 -> DedicatedApi\Xmlrpc\Exception with code -506
    Method 'SetApiVersion' not defined
  - in
      /home/tmf/dedicated/ManiaLive/libraries/DedicatedApi/Xmlrpc/Client.php on
      line 268
  - Stack: #0
      /home/tmf/dedicated/ManiaLive/libraries/DedicatedApi/Xmlrpc/Client.php(29
      4): DedicatedApi\Xmlrpc\Client->getResult()
           #1 [internal function]:
      DedicatedApi\Xmlrpc\Client->query('SetApiVersion', '2012-06-19')
           #2
      /home/tmf/dedicated/ManiaLive/libraries/DedicatedApi/Connection.php(122):
      call_user_func_array(Array, Array)
           #3
      /home/tmf/dedicated/ManiaLive/libraries/DedicatedApi/Connection.php(179):
      DedicatedApi\Connection->execute('SetApiVersion', Array, false)
           #4
      /home/tmf/dedicated/ManiaLive/libraries/DedicatedApi/Connection.php(74):
      DedicatedApi\Connection->setApiVersion('2012-06-19')
           #5
      /home/tmf/dedicated/ManiaLive/libraries/DedicatedApi/Connection.php(44):
      DedicatedApi\Connection->__construct('localhost', '5002', '1',
      'SuperAdmin', 'SuperAdmin')
           #6
      /home/tmf/dedicated/ManiaLive/libraries/ManiaLive/Application/AbstractApp
      lication.php(80): DedicatedApi\Connection::factory('localhost', '5002',
      '1', 'SuperAdmin', 'SuperAdmin')
           #7
      /home/tmf/dedicated/ManiaLive/libraries/ManiaLiveApplication/Application.
      php(22): ManiaLive\Application\AbstractApplication->init()
           #8
      /home/tmf/dedicated/ManiaLive/libraries/ManiaLive/Application/AbstractApp
      lication.php(96): ManiaLiveApplication\Application->init()
           #9 /home/tmf/dedicated/ManiaLive/bootstrapper.php(69):
      ManiaLive\Application\AbstractApplication->run()
           #10 {main}
C®AżΨ αηηιнιllαтσя ッ

Xymph
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 5680
Joined: 19 Aug 2007 12:58
Owned TM-games: TMN, TMU, TMF, TM²
Contact:

Re: ManiaLive problem.

Post by Xymph » 14 Oct 2012 08:32

Developer of XASECO for TMF/TMN ESWC & XASECO2 for TM²: see XAseco.org
Find your way around the Mania community from the TMN ESWC hub, TMF hub, TM² hub, and SM hub

weasel
speedy pilot
speedy pilot
Posts: 341
Joined: 11 Mar 2011 23:44
Owned TM-games: TMN, TMU, TMF,TM2all

Re: ManiaLive problem.

Post by weasel » 16 Oct 2012 19:00

Manialive , isn't that for freezone ?
Why not use freezone plugin.

btw how can this be explained :
I registerd my freezone server ingame to get a password, it cost 10000 coppers.
When I start server With out freezone plugin, people with nation acc. ( free ) can already join.

How is that possible ? LOL

User avatar
w1lla
TM-Patrol
TM-Patrol
Posts: 1466
Joined: 23 May 2007 07:20
Owned TM-games: TMU, TMN, TMF
Manialink(s): intr
Location: Venray

Re: ManiaLive problem.

Post by w1lla » 18 Oct 2012 11:05

SetApiVersion is actually not used for Trackmania 1 only for Trackmania 2.

correct one is here:

http://code.google.com/p/manialive/down ... p&can=2&q=

Code: Select all

tmnforever is nations and united makes it special. tmnforever has united. I need united!

Post Reply