problems after installing usbtmfserver disconnected 10061...

This is the place where you can find everything related to the dedicated server, control scripts and community tools.

Moderators: Pit Crew, TM-Patrol

Post Reply
Stew.tits
highway camper
highway camper
Posts: 4
Joined: 09 Feb 2014 17:14
Owned TM-games: tmu

problems after installing usbtmfserver disconnected 10061...

Post by Stew.tits » 10 Feb 2014 12:14

Hi everyone,

first off all i used this tutorial: http://www.youtube.com/watch?v=qD6FtixJuBU. I did everything what he said but when i wanna join the server this apears : can't get contact with server and disconnected with server 10061" .
They said i had something to do with ports but i dunno that much from pc ;s. Can someone help me plz i really want a server.

thank you

askuri
road tourist
road tourist
Posts: 87
Joined: 21 Apr 2013 10:01
Owned TM-games: All except TMO
Location: Germany
Contact:

Re: problems after installing usbtmfserver disconnected 1006

Post by askuri » 10 Feb 2014 18:54

There are lots of Tutorials in the net about port forwarding. And how that works depends on your router. Just google something like "port forwarding yourrouterbrand yourroutermodel" and i bet you'll find a good one.

These Ports have to opened:
TCP: 235x 345x
UDP: 235x

Stew.tits
highway camper
highway camper
Posts: 4
Joined: 09 Feb 2014 17:14
Owned TM-games: tmu

Re: problems after installing usbtmfserver disconnected 1006

Post by Stew.tits » 10 Feb 2014 23:03

ok thanks

Post Reply