FreeZone

This is the place where you can find everything related to the dedicated server, control scripts and community tools.

Moderators: Pit Crew, TM-Patrol

Post Reply
aiir85
tricycle manager
tricycle manager
Posts: 25
Joined: 13 Jul 2014 08:57
Owned TM-games: TMU

FreeZone

Post by aiir85 » 15 Jul 2014 13:03

welcome Guys i just have a Question to FreeZone.

i have a Server by nc1.** and i dont know if i make the configs right.

They say i should Create a Server Account on Player Page but if i write the Acc Files inside the config they cant find them... oO? He only connect if i write the ID + PW from the Acc with the Player Key.
Next problem, i tryed to join with an non TMUF acc to my FreeZone Server but he say "No FreeZone Server" but i have a FreeZone Server. and it is Enabled. And i have Promotion Costs from 1000CC but my Server is rly far away on site 40+, why? :(.

aiir85
tricycle manager
tricycle manager
Posts: 25
Joined: 13 Jul 2014 08:57
Owned TM-games: TMU

FreeZone

Post by aiir85 » 15 Jul 2014 14:29

[img]tm.clan-base.de/20140715_162002.jpg[/img]

WTF is this? My server is FreeZone, in freezone:servers stay: Enabled but on my server i dont see any FreeZone Widget -.-


sry
Last edited by aiir85 on 15 Jul 2014 14:47, edited 2 times in total.

Xymph
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 5654
Joined: 19 Aug 2007 12:58
Owned TM-games: TMN, TMU, TMF, TM²
Contact:

Re: FreeZone

Post by Xymph » 15 Jul 2014 14:40

Size down your image before posting a link to it (and before fixing the broken link). Thanks.

And don't double post. :roll: Topics merged.
Developer of XASECO for TMF/TMN ESWC & XASECO2 for TM²: see XAseco.org
Find your way around the Mania community from the TMN ESWC hub, TMF hub, TM² hub, and SM hub

aiir85
tricycle manager
tricycle manager
Posts: 25
Joined: 13 Jul 2014 08:57
Owned TM-games: TMU

Re: FreeZone

Post by aiir85 » 15 Jul 2014 14:51

Image

WTF is this? My server is FreeZone, in freezone:servers stay: Enabled but on my server i dont see any FreeZone Widget -.-

User avatar
undef.de
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 1309
Joined: 31 Aug 2009 18:38
Owned TM-games: TMF, TM2C/S/V, SM
Manialink(s): undef, tmkarma
Location: Germany
Contact:

Re: FreeZone

Post by undef.de » 15 Jul 2014 17:03

aiir85 wrote: WTF is this? My server is FreeZone, in freezone:servers stay: Enabled but on my server i dont see any FreeZone Widget
As i remember right, there is no automatic freezone widget, unless you have installed it. Try http://plugins.xaseco.org/info.php?id=147.
Developer of various plugins for XAseco/XAseco2 and MPAseco,
like Records-Eyepiece, TM-Karma, Alternate Scoretable...
Visit my Lab: www.undef.name

Get it now:
» TM2 Valley
» TM2 Canyon
» TM2 Stadium
» SM Storm

aiir85
tricycle manager
tricycle manager
Posts: 25
Joined: 13 Jul 2014 08:57
Owned TM-games: TMU

Re: FreeZone

Post by aiir85 » 15 Jul 2014 17:09

the same files i have too and in the xml i put my API Password. but nothing :(

User avatar
undef.de
Pit Crew
Pit Crew
Posts: 1309
Joined: 31 Aug 2009 18:38
Owned TM-games: TMF, TM2C/S/V, SM
Manialink(s): undef, tmkarma
Location: Germany
Contact:

Re: FreeZone

Post by undef.de » 15 Jul 2014 18:21

Sorry, i can't help much more, because it's too long in the past that i have fiddled around at TMF and freezone.
Developer of various plugins for XAseco/XAseco2 and MPAseco,
like Records-Eyepiece, TM-Karma, Alternate Scoretable...
Visit my Lab: www.undef.name

Get it now:
» TM2 Valley
» TM2 Canyon
» TM2 Stadium
» SM Storm

aiir85
tricycle manager
tricycle manager
Posts: 25
Joined: 13 Jul 2014 08:57
Owned TM-games: TMU

Re: FreeZone

Post by aiir85 » 15 Jul 2014 18:24

Thats sad :( who can help then?

weasel
speedy pilot
speedy pilot
Posts: 335
Joined: 11 Mar 2011 23:44
Owned TM-games: TMN, TMU, TMF,TM2all

Re: FreeZone

Post by weasel » 15 Jul 2014 19:38

Uhm I try :

1e
You make a server account on playerpage.
( dedicated server account = free , a ladder server cost coppers 0-60000LP server = 10000 coppers )

2e
Then you have to register that server acount INGAME to freezone.
Use youre ingame browser ( that purple button on top of screen )
and type : freezone:server
There you have to register youre server account. ( cost 10000 coppers )

There you get a code wich you have to use in freezone plugin ( the xml file )

If you need coppers I think nc1 will help you with that.

It takes some time when freezone becomes active.

If you still need help just ask , maybe we can set a time to meet ingame. So I can help live . :)

aiir85
tricycle manager
tricycle manager
Posts: 25
Joined: 13 Jul 2014 08:57
Owned TM-games: TMU

Re: FreeZone

Post by aiir85 » 15 Jul 2014 20:06

ya i just need help, search INGAME Lolmaps, u will find me there

aiir85
tricycle manager
tricycle manager
Posts: 25
Joined: 13 Jul 2014 08:57
Owned TM-games: TMU

Re: FreeZone

Post by aiir85 » 15 Jul 2014 20:44

all works now :)

aiir85
tricycle manager
tricycle manager
Posts: 25
Joined: 13 Jul 2014 08:57
Owned TM-games: TMU

Re: FreeZone

Post by aiir85 » 15 Jul 2014 21:53

but i wondering why my server are on site 100+ are located. i make a high promotion price :-(

Post Reply