Page 2 of 8

Posted: 04 Mar 2006 15:35
by bogyone
am i doing this in the right area? im doing it in the create account area.

Posted: 04 Mar 2006 19:57
by Acegikmo
Yep, go to main menu, and click profile.
Thats the place where you should change it...

Posted: 05 Mar 2006 21:32
by bogyone
i think i figured out whats going wrong i have the free download version not the full store bought version maybe thats why its not working ???? :?: :cry:

Posted: 05 Mar 2006 23:15
by nfsjunkie91
You have to go to profile and nickname to do it, and there is no storebought version of nations. make sure it is zero and not O

EDIT:There is also a limit to the maximum amount of characters you can put in your nickname.

Posted: 06 Mar 2006 04:02
by bogyone
ok in the profile area i put this my name is bogyone i want the bog to be red and the yo to be white and the ne to be blue so i type it like this


$f00bog$fffyo$00fne


then i hit enter then i see my name as colored bog in red the yo in white and the ne in blue everything appears normal then i go to log in and its all jumbled as shown in my screenshot. im so confused

Posted: 06 Mar 2006 04:42
by Derek0660
I know why it does this.
you can only use color in your nickname, NOT YOUR LOGIN.
The dollar signs show up as _ if you put them in your login.
to change your login, go to Profile, and then type it in there under the "Nickname:" section.

Posted: 07 Mar 2006 22:17
by bogyone
Image


YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! THANK YOU!!!!!!!!!!!

:D that was it :D

Posted: 08 Mar 2006 22:10
by Acegikmo
Also, if someone wants to post a request about a color, maybe gradient color, just ask ;)

Posted: 19 Mar 2006 22:14
by WWNSX
Acegikmo wrote:Also, if someone wants to post a request about a color, maybe gradient color, just ask ;)
How do you do Gradient Colors Ace? I THink it'd be cool though. :)

-WWNSX

Hey all

Posted: 21 Mar 2006 05:53
by Gaurav
A newbie here....

was looking out for a forum to have a coloured nickname (now i know it existed in the readme but who go through that anywez :p)....

Great to find the official forum :). Great thread too, quite useful info, will try it out today.

Posted: 30 Mar 2006 18:45
by Twinkling
Have you tjecked that its your nickname or login name that shows??
When looking on the servers - click show all servers, in the right side there is a menu - click on advanced, and choose wether you wantr your login or your nickname to show! remember you have to make your nickname not your profile name back in the offline menu/game/editor! :wink:

sweet smilies by the way :roll:

Posted: 01 Apr 2006 01:19
by Acegikmo
WWNSX wrote:How do you do Gradient Colors Ace? I THink it'd be cool though. :)
-WWNSX
if you want a gradient from red to blue, you have to decrease the red value, and increase the blue value for each letter.
For red: $f00
For blue: $00f

now to make the gradient, if you start with red, write the tags in this order (with the letters between):
$f00
$d02
$b04
$906
$708
$50a
$30c
$10e
$00f

I chose to lower the value by 2 each time.
Of course you can use other colors as gradients, but it's all about increasing and/or decreasing a value. :)

Posted: 15 Apr 2006 11:44
by traxstar
Could someone maybe make my name in color for TMN?

My name is TraxstaR

Tra: Black
xs: Yellow
taR: Red

(I'm from belgium so ;) )

Posted: 15 Apr 2006 15:35
by Acegikmo
traxstar wrote:Tra: Black
xs: Yellow
taR: Red
input: $000Tra$ff0xs$f00tar
output: Traxstar

Posted: 15 Apr 2006 17:19
by NitroNumZie
Hm - I too have problems with this formatting

First - the no. of characters are to few?

My name is NitroNumZie

I want the Nitro to be in green #093, italic with a shadow and then NumZie to be straight forward in white (don't know if shadow would look better).

But I have two problems:

1. I cannot get the shadow formatting done.
2. To few characters to put in all the code?
3. When I see the top-10 of my country and my name in the bottom it is all black?

I use this

$s$i$093Nitro$fffNumZie

But that doesn't work/is too long :(

It show Nitro in green italic (no shadow) and Num in white (no more characters)... in the profile

Is there a solution?