Page 17 of 17

Re: [TUTORIAL] classic Dedicated server updated : [20-11-2006]

Posted: 07 Apr 2009 12:36
by Revolted
Hi, i've managed to make my own server running thanks to this tutorial and all the people comments.

It runs great, people connects fine over the internet and private network, but there is something wrong, for some people the server say's "you are in official mode" for other "you aren't in official mode", despite that, after a few races it does not give a score.

Does someone know whats wrong? Any help will be appreciated, thanks!!!

Re: [TUTORIAL] classic Dedicated server updated : [20-11-2006]

Posted: 31 May 2009 19:37
by brianamersfoort
hello, i followed all your instructions and did everything you said, but when i click on server start, it says things like: Error the playlist file doesn't exist, what does this mean?

Re: [TUTORIAL] classic Dedicated server updated : [20-11-2006]

Posted: 27 Jul 2009 19:30
by MurlynLAN
I installed the dedicated server, created a new account just for the server. I edited the cfg file to reflect these and started it on my server PC. I also setup port forwarding (the three ports mentioned) on my router.

When I run the dedicated ser it runs and loads up the tracks as it is supoosed to but I can not see it (either internet or lan). I can connect to it via file sharing and computer management on my xp box.

Any ideas of what I could look for now? I was running a NWN server previously which was working fine.

Re: [TUTORIAL] classic Dedicated server updated : [20-11-2006]

Posted: 11 Oct 2009 09:47
by weyne
Well, ive configured mi dedicatet cfg. as i want and everything runs well and it say play, i have opened port 2350m in myf firewall, but still i cant find the server? Anyone have any idea what i could try?
And i'm also lookinf fpr any site with some good guide for setting lical records for your server.
:)

Re: [TUTORIAL] classic Dedicated server updated : [20-11-2006]

Posted: 30 Nov 2009 12:09
by pink baby
hi everybody:) :* i also have a problem making the trackmania server :( does anybody here know how to solve this error? :cry:


XAseco] Try to connect to TM dedicated server on 127.0.0.1:5002
[XAseco] Try to authenticate with login 'xxxxx' and password 'xxxxxx'
[XASECO Warning] Invalid login 'xxxxxxx' - must be 'xxxxxx' in config.
xml !
[XASECO Fatal Error] Connection could not be established ! on line 691 in file G
:\Jocuri Instalate\TrackMania NationsForever - servar\xaseco\aseco.php
Press any key to continue . . .


please answer :lovetm