Game doesnt start

General Discussion about Trackmania United

Moderator: TM-Patrol

Post Reply
Troyz0r
highway camper
highway camper
Posts: 1
Joined: 25 Jul 2011 16:24
Owned TM-games: TMUFS

Game doesnt start

Post by Troyz0r » 25 Jul 2011 16:40

I have a problem with starting the game. And I tried already alot and nothing helps.

When I try to start the game game pops up and immidiatly dissapears again. If i bench the game, I get a message: Your graphics card supports "Current" settings at 0 fps. When i try bench all: Your graphics card supports "High quality" settings at 0 fps.

I read alot about this problem and many people do have this problem. Already tried to delete my oldest driver and see if it works than installed already new drivers and it still doesnt work.

Im really out of ideas hehe is there anybody who can help me?

My PC:

AMD Phenom(tm) ll X6 1090T processor
Gigabyte 880GMA-UD2H motherboard
Nvdia Geforce GTX 275
Windows XP home edition service pack 3
8gb memory

Information welcome:)

User avatar
Cyber
sunday driver
sunday driver
Posts: 50
Joined: 31 Dec 2010 01:41
Owned TM-games: TMU,TMO,TMN,TMESWC

Re: Game doesnt start

Post by Cyber » 09 Oct 2011 05:21

If you have one or more graphic cards but by the looks of it you don't I'm pretty sure TMUF Only supports the cards that are on it's list been given or whatever but what you could is going to the config, soo TMUF Start> Config > Advanced. If it hasn't been set at it's "Quality" then you should select customize and set it to High Quality if it already is on there, perhaps reset everything to it's default TMUF does sometimes fiddle around with it's self (It happened to me). You could also explore this forum for additional options.
Image
Image
Dangerous, Smart and Fast?:
THAT'S ME FOR YOU !

Post Reply