Page 1 of 1

vill tmu work with vista

Posted: 19 Jan 2007 14:56
by xturbo
im soon gonna buy a new comp with vista so i wonder if tmu will work with vista

Posted: 19 Jan 2007 15:05
by Fleckman
Don't have it (and don't want it), but I know a guy that plays TMU on Vista.
And on the cover it says that TMU is Vista compatible anyhow: http://www.tm-community.com/TMUBOX.pdf
(Bottom left)

Posted: 19 Jan 2007 18:04
by xturbo
ok thanks

Posted: 22 Jan 2007 10:59
by Mystery Man
Ive got trackmania united to work in vista. I got the 8800gtx and am using the leaked driver as well and it works. TMN works as well

32 and 64 bit

Posted: 25 Jan 2007 11:25
by ming
but does it run on both 32 and 64 bit versions???
cause i once tried tmn on a 64bit beta of vista, and it did not work at all.

Posted: 25 Jan 2007 11:27
by Mystery Man
Yes it works in the 64bit rtm version. Its running now hehe. Works in both.

Posted: 25 Jan 2007 11:29
by ming
yeah. thx :3 :3 :island2